Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,885
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

Balık durumları nasıl arkadaşlar bu gölde ??? :smiley:

Eğer balık bolsa vede Çeki demirine güvenen varsa benim 3.5 metre aliminyum bir tekne var römorklu hazır kıta bekliyor :smiley: buyrun ......

dura.jpg

Etiketler

Cuma sabah çıkıyorum; hava kararmadan Poyrazlar'da olurum.

Cavid Sezen

Bilbo' Alıntı:
Baahtıh heekez geliyoo imiş,
Gelmeese olmuyoo imiş,
Ee madem onlaa geliyoo ise
Bizim ehsiğimiz ne dedik,
Onlaa geliyo se biizde giderih dediik,
Koyduh iişleri yolna,
Tıhtık kazağı toobaya,
Koyduh toobayı dolaba,
Gene çıhtıh yollaraaa,
Ee biraz zoor oldu amma,
Oluvedi garii..

Koodinat ne oli bilmeyom amma,kim istiii biliyom sankii ;D

E be Tekirdag'li ozledik gayri sizleri. Su 4 tekerlekli yururlerimiz olmazsa sizi zor gorcezzz gayri. Sakin gec kalmayin. Nevaleleri de unutmayin.

Bildiğim kadarı ile tekne,bot gibi şeylerle balık tutmak yasak ama kıyıdan olta ile insanlar görürdüm.
Şu anda gri bulutlar var ama bulutlar yüksek ve hava güzel,hafiften siste var bugweather ın gördükleri bunlar.Sola bakıyorum evet hala aynı.Bu gözlem için çok emek verdiğimide bilmenizi istiyorum :smiley:

Çok büyük ihtimalle bu akşam yola çıkacağım. Geç saatte olsa gelmeyi planlıyorum.

osak' Alıntı:
gideceğimiz noktanın koordinatlarını bilen varmı ? bir arkadaşa vericemde..
N:40.8365 E:30.4665

25- Dilek ve Cem Özen / T2
26- Meral Akçınar / Çadır

Vayyy... bizi alacakmı orası ? :smiley: ... şaka biyana kayıt dışı geziden çıktı, Gezenbilir şenliklerine denk bir gezi - kamp olacak.

Elektrik konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor. Elektrik konusunda acil ihtiyaç duyanlara öncelik tanıyacağımızı belirtmiştik ama bu öncelik, ancak katılımcıların fedakarlık ve anlayışları doğrultusunda sağlanacak gibi... Elbette kimin öncelik alacağını belirleme konusunda kendimizi yetkili göremiyoruz. Katılımcıların hepsi arkadaşımız, dostumuz. İmkanlar ölçüsünde mümkün olduğunca fazla araca elektrik sağlamaya çalışacağız. Ama yine de olası durumlara karşı kendinizi kamping dışı koşullara hazırlamanızda fayda görüyoruz.

orsaalabanda' Alıntı:
Elektrik konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor. Elektrik konusunda acil ihtiyaç duyanlara öncelik tanıyacağımızı belirtmiştik ama bu öncelik, ancak katılımcıların fedakarlık ve anlayışları doğrultusunda sağlanacak gibi... Elbette kimin öncelik alacağını belirleme konusunda kendimizi yetkili göremiyoruz. Katılımcıların hepsi arkadaşımız, dostumuz. İmkanlar ölçüsünde mümkün olduğunca fazla araca elektrik sağlamaya çalışacağız. Ama yine de olası durumlara karşı kendinizi kamping dışı koşullara hazırlamanızda fayda görüyoruz.
Elektirik konusunda kablo olarakmı yoksa güc olarakmı sıkıntı yaşanabilir...

Güncel katılımcı listesi:

1. orsaalabanda - Yağmur, Füsun, Cem Babadağ / VW T4 kampervan (Rocinante)

2. güngör Ayşegül,Levent Güngör/T4 Syncro Çekme karavan

3. toffy Aysun ve Gökhan Börü/ PSA Boxer kampervan

4. mayıstosböce Bülent Yazıcı / VW T5 kampervan (Rosinha)

5. aslanahmet Hakan Eker / Clio + çadırvan

6. İnsel İnsel İnal / VW T3 westfalia kampervan

7. bumer Merve, Buse, Nalan, Cem / Iveco kampervan

8. erhan110 Nur, Erhan Börke ve Fındık / LR Defender kamper

9. yasiko Ahmet Oral / LR Defender kamper (Sündüz)

10. bahcecim Metin Berkant Bahçeci / VW T3 kamper

11. vehbi42 Hülya-Vehbi / Ducato kampervan

12. osak Zühal-Ömer / VW T4 kamper

14.(üye değil) Bülent Tezel ve Eşi / VW T3 kamper

15. pino Faruk Karatan ve Eşi / Pino çekme karavan

16. daddy-t Sema-Tayfur Çıvgıner & Puppy(?) Peugeot Boxer Kampervan

17. coztoprak Casavan karavan kiralama ekibi / VW LT35 Kamper, iveco alkoven

18. taiga Emel-Haldun / Niva + çadır

19. heravos Özlem / Çadır

20. teos Oğuz Sevim / Ducato kampervan

21. resatbasar Ada-Safiye-Reşat Başar / Mercedes MB100 Karavan

22. gezmen Binnur-Cavid Sezen / Mitsubishi L300 panelvan

23. hiç Sedef - Haldun Uluengin / Hymer Alkovan

24. bilbo (kocareis) Arel - Hayal - Batu Uluengin / VW T2 Westfalia Camper

25- Dilek ve Cem Özen / T2

26- Meral Akçınar / Çadır

Ortama erken saatlerde ulaşan dostlar herhalde kamp ateşini de harlandırırlar ... ;)

Ömer abi,

Elektrik alabileceğimiz iki ayrı priz var. Birinci hat, girişteki kulübeden çekilecek. İkincisi ise arka taraftaki evden çekilmeye ''çalışılacak''. Çalışılacak diyorum, çünkü daha önceki gezilerimizde buradan elektrik almamıştık. Uzun kabloları yoktu. Ben Hakkı bey'le konuştuğumda hallederiz, ayarlayacağım dedi ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Gerekirse direklerden de elektrik çekeriz dedi ama bunlar hep telefon görüşmemize istinaden aktardıklarım. Bizzat kendim orada olup bunları hazırlamadan kesinliği konusunda duyuru yapamam.

İki ayrı prizden elektrik alacağımız için çekilecek akımın miktarına bağlı olarak, her hattan 5'er araç olmak üzere toplamda 10 aracı besleyebileceğimizi tahmin ediyorum. Fazla akım çekilmeyecekse bu sayı artabilir.

Önceden gidenler elektrik alınabilecek en yakın noktalara konuşlanabilirse faydalı olur. Daha sonra gelecek olanlar için de araçtan araca aktarılmak suretiyle alınabilcek elektrik.

Elektrik alacak olan araçların aynı zamanda bir diğerine verebilecek şekilde çıkışa ya da en azından ikili bir prize daha sahip olmaları gerekiyor.

Karavanın kendi kablosundan hariç bende 50 m kablo var aklınızda olsun...Birde ısıtıcı kullanmadığımız müddetce sorun yaşamayız sanıyorum..hadi hayırlısı :smiley:)))

osak' Alıntı:
Karavanın kendi kablosundan hariç bende 50 m kablo var aklınızda olsun...Birde ısıtıcı kullanmadığımız müddetce sorun yaşamayız sanıyorum..hadi hayırlısı :smiley:)))

Onlar temin edememişse bu kablo, evden çekilecek 2. hat işini garantiye alıyor bu durumda. Onlar da kablo hazırlamışsa ve başka bir hat bulabilirsek bu kabloyu 3. hat için de kullanabiliriz. Teşekkürler...

Şimdi telefonla aradım, kabloları hazırladıklarını söylüyor ama görmeden kesnlik konusunda bir şeyler söyleyebilmek zor.

Evet ısıtıcı olmazsa pek sorun yaşanmaz.

Bugweather dan son hava durumu,bakıyorummmm ,evet hava gri bulutlu ama çok güzel ara ara güneş çıkıyor ve bulutlar çok yüksekte.

[attachment=1]

DSCF0029.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri