Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,321
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Selamlar!

Dün bende bir çıktıp indim çamur bulurum ümidiyle nasıl oldu anlamadım ama yağmur yağarken gitmeme rağmen kuruydu yerler, cumartesiye kadar yağış gözükmüyor, yöneticilerden festivaldeki su tankerinimi istesek napsak :smiley:

Etiketler

guzel bir gezi olacak, sadece tepeye cikmayip daha da devam ederiz dagin yamaclarinda diye dusunuyorum. bir de benim ilk defa toplu gezim olacak, hep kendim cikiyordum araziye, o yuzden biraz heyecan var :smiley:

Mithatcan, sinaa, BRONCO, paşalı, yuzen_adam ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özellikle bronco

umarım eğlenirsiniz arkadaşlar şehir dışına çıkmazsam abbası alıp gelirim aranızda olmaktan mutluluk duyarım

ofroad a susamış gıbıyım pazar olsa kopru trafıgı falan demeden gelcem ama c tesı ters geldı

paşalı' Alıntı:
ofroad a susamış gıbıyım pazar olsa kopru trafıgı falan demeden gelcem ama c tesı ters geldı

cumartesi sabahi ve bizim isimiz bittiginde donuste trafik olcagini sanmiyorum, bence gelebilirsin.

c tesı çalısıyorum yoksa trafık sorun degıl

Buluşma yeri: Yeditepe Üniversitesi önü

Buluşma saati: 08:30

1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart
3- Imhoof /Willys tuzla
4- Engin /isuzu dmax std.
5- hasanfb / CJ-7 4.2
6- odin / polaris 700 efi
7- ömrümü7ler / nissan pathfinder
8- Mithatcan / CJ-5
9- Koray Yamacı / Suzuki Vitara (arazimoto)
10-tuncay özay/CJ-7
11- Erdal Görgün / Suzuki Samurai
12- Baran /cj5

BRONCO' Alıntı:
umarım eğlenirsiniz arkadaşlar şehir dışına çıkmazsam abbası alıp gelirim aranızda olmaktan mutluluk duyarım

bizde seni görmekten mutluluk duyarız Fatih abicim.

Imhoof' Alıntı:
Buluşma yeri: Yeditepe Üniversitesi önü

Buluşma saati: 08:30

1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart
3- Imhoof /Willys tuzla
4- Engin /isuzu dmax std.
5- hasanfb / CJ-7 4.2
6- odin / polaris 700 efi
7- ömrümü7ler / nissan pathfinder
8- Mithatcan / CJ-5
9- Koray Yamacı / Suzuki Vitara (arazimoto)
10-tuncay özay/CJ-7
11- Erdal Görgün / Suzuki Samurai
12- Baran /cj5

yigit bey navara'dan niye vazgectiniz? :smiley:

arkadaşlar sizden çok çok özür dileyorum...

gezinin tarihine bakmadan nasıl olsa pazardır diyerek gelecegim dedim... ben cumartesi çalışıyorum.. :-\ üstelik cj yi de cumartesiye yetiştirmeyi planlayarak haraket ettim.. :-\

ama sizin yanınıza mutlaka gelirim fakat fazla duramam..malüm zaten kriz var,işleri boşlamamak lazım..ve en yogun oldugum gün..

siz yinede keyfinize bakın.. ben büyük ihtimalle cj yi öglen saatine kadar bitirip yanımda nihat ustayı(adam kayışdagını avcunun içi gibi biliyor) da getirir sizlerle bir süreligine aksiyon yaşayabilecegimiz bir kaç yere sokarız araçlarımızı...

tekrar tekrar özür dilerim..

sinaa' Alıntı:
yigit bey navara'dan niye vazgectiniz? :smiley:

Daha tam vazgeçmiş değilim ama dün çıktım kayışdağına dikkatsizliğimden dolayı rampanın birinde arka tamponu bırakmışım ve bunu zirvede arabadan inince farkettimi biraz kendimi birazda Navarayı cezalandırıyorum. Willynin cefasını çekeyim de akıllanayım :smiley:

Bide sıfır motor yaptık Williye daha deneme şansım olmadı, hep korkuyorum dağda kalıcam kurda kuşa yem olucam diye, şimdi çok araba olunca cesaret geldi, abilerimiz dağ başında bırakmaz dedim :smiley:

Yalnız bikinim yada herhangi bir tavan aksesuarım yok, yağmur ihtimaline karşı yağmurluğumu alıcam yanına çok güneşli olmasına karşıda şapkam var, bu şartlarda co pilot bulamazsam mecburen cefakar Navaraya dönüş :smiley:

Imhoof' Alıntı:
Daha tam vazgeçmiş değilim ama dün çıktım kayışdağına dikkatsizliğimden dolayı rampanın birinde arka tamponu bırakmışım ve bunu zirvede arabadan inince farkettimi biraz kendimi birazda Navarayı cezalandırıyorum. Willynin cefasını çekeyim de akıllanayım :smiley:

Bide sıfır motor yaptık Williye daha deneme şansım olmadı, hep korkuyorum dağda kalıcam kurda kuşa yem olucam diye, şimdi çok araba olunca cesaret geldi, abilerimiz dağ başında bırakmaz dedim :smiley:

Yalnız bikinim yada herhangi bir tavan aksesuarım yok, yağmur ihtimaline karşı yağmurluğumu alıcam yanına çok güneşli olmasına karşıda şapkam var, bu şartlarda co pilot bulamazsam mecburen cefakar Navaraya dönüş :smiley:

anladim. gecmis olsun, tamponu buldunuz mu peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri