Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Biraz zorladınız galiba Navara'yı.Ben bir kere çıktım ama öğle gözüme tampon bırakacak bi yer çarpmadı.Çok ara biryerlere mi girdiniz? Bu arada geçmiş olsun ...

Etiketler

fbmy' Alıntı:
Biraz zorladınız galiba Navara'yı.Ben bir kere çıktım ama öğle gözüme tampon bırakacak bi yer çarpmadı.Çok ara biryerlere mi girdiniz? Bu arada geçmiş olsun ...

Sağolun, dağ yoluna iki giriş var ya bitanesi hafif bir tepe diğeri de biraz daha irice, 2.sinden çıkmaya karar verdim, hani orası tam asfaltla birleşik ya tam tırmanmaya başlamıştım ki çok hızlı bir doblo korna çalarak üstüme doğru geliyordu, arabada biraz kalabalık olunca panik yaptım çok hızlandım rampa yukarı, rampanın sonu da yağmur sularıyla çökmüş bi anda çukura düştüm.

Hata bende acemilik yaptım, önce sağa çekip rampanın tümünü bi yürüyerek geçmem lazımdı

Imhoof' Alıntı:
Daha tam vazgeçmiş değilim ama dün çıktım kayışdağına dikkatsizliğimden dolayı rampanın birinde arka tamponu bırakmışım ve bunu zirvede arabadan inince farkettimi biraz kendimi birazda Navarayı cezalandırıyorum. Willynin cefasını çekeyim de akıllanayım :smiley:

Bide sıfır motor yaptık Williye daha deneme şansım olmadı, hep korkuyorum dağda kalıcam kurda kuşa yem olucam diye, şimdi çok araba olunca cesaret geldi, abilerimiz dağ başında bırakmaz dedim :smiley:

Yalnız bikinim yada herhangi bir tavan aksesuarım yok, yağmur ihtimaline karşı yağmurluğumu alıcam yanına çok güneşli olmasına karşıda şapkam var, bu şartlarda co pilot bulamazsam mecburen cefakar Navaraya dönüş :smiley:
abi geçmiş olsun jeep olsunda hangisi olursa olsun

Imhoof' Alıntı:
Sağolun, dağ yoluna iki giriş var ya bitanesi hafif bir tepe diğeri de biraz daha irice, 2.sinden çıkmaya karar verdim, hani orası tam asfaltla birleşik ya tam tırmanmaya başlamıştım ki çok hızlı bir doblo korna çalarak üstüme doğru geliyordu, arabada biraz kalabalık olunca panik yaptım çok hızlandım rampa yukarı, rampanın sonu da yağmur sularıyla çökmüş bi anda çukura düştüm.

Hata bende acemilik yaptım, önce sağa çekip rampanın tümünü bi yürüyerek geçmem lazımdı

ikinci girisi cok seviyorum ben ama tabi o derin yeri benim 3 kapi vitara cuk diye geciyor, kasa kisa oldugu icin :smiley: neyse gecmis olsun tekrar, cana gelcegine mala gelsin.

sinaa' Alıntı:
ikinci girisi cok seviyorum ben ama tabi o derin yeri benim 3 kapi vitara cuk diye geciyor, kasa kisa oldugu icin :smiley: neyse gecmis olsun tekrar, cana gelcegine mala gelsin.

Bende aynen öyle dedim, kısa şasinin tadı ve rahatlığı tartışılmaz tabi.

taksi84' Alıntı:
abi baştan ikinci en çok ben heyecanlanıyorum böyle bir etkinliğe ilk katılıcam inşallah

görmemişim pardon, güzel bir gezi olacak iple çekiorm bende

Tuncay CJ' Alıntı:
arkadaşlar sizden çok çok özür dileyorum...

gezinin tarihine bakmadan nasıl olsa pazardır diyerek gelecegim dedim... ben cumartesi çalışıyorum.. :-\ üstelik cj yi de cumartesiye yetiştirmeyi planlayarak haraket ettim.. :-\

ama sizin yanınıza mutlaka gelirim fakat fazla duramam..malüm zaten kriz var,işleri boşlamamak lazım..ve en yogun oldugum gün..

siz yinede keyfinize bakın.. ben büyük ihtimalle cj yi öglen saatine kadar bitirip yanımda nihat ustayı(adam kayışdagını avcunun içi gibi biliyor) da getirir sizlerle bir süreligine aksiyon yaşayabilecegimiz bir kaç yere sokarız araçlarımızı...

tekrar tekrar özür dilerim..

Tuncay abicim önemli olan işlerimiz. özür dilemeni bile gerektirecek birşey yok diye düşünüyorum. saygılar.

Buluşma yeri: Yeditepe Üniversitesi önü

Buluşma saati: 08:30

1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart
3- Imhoof /Willys tuzla
4- Engin /isuzu dmax std.
5- hasanfb / CJ-7 4.2
6- odin / polaris 700 efi
7- ömrümü7ler / nissan pathfinder
8- Mithatcan / CJ-5
9- Koray Yamacı / Suzuki Vitara (arazimoto)
10-tuncay özay/CJ-7
11- Erdal Görgün / Suzuki Samurai
12- Baran /cj5
13- CanADALI / Honda CRV ( saat 11:30 civarı yukarıda sizi bulabilirim ... kabul ederseniz )

can bey, herkese her zaman kapimiz acik, bulabilirseniz bekleriz tabi sizi de.
ayrica tuncay abi evet onemli olan is, sen iste biz yine toplaniriz senin icin :smiley:

Yarın izleyeceğimiz parkur bellimi acaba?

hasanfb' Alıntı:
Parkur belli değil sanırım ama zaten büyük alan olmadığı için dolaşılabilir heryeri turlarız büyük olasılık...
Manzara faslı çay faslı derken vakit geçer... ;)

Tam benlikmiş ozaman =) Geçen içerenköyden girdim maltepeden çıktım nasıl oldu anlamadım ama, tekrar öyle birşey yapabiliriz belki =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri