tuncaaayy
Kamp III
Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu
aslında haftaiçi veya sonu hiç fark etmiyor..genelde orda oturup manzarayı seyretmeyi seviyorum.bu aralar sıcaklar ve kuru zemin yüzünden pek bir atraksiyon yapamıyorum..onun için orda gölgede bir sandalyede oturup doganın tadını çıkarmak la yetiniyorum....
hafta sonu yapılacak bu etkinligin daha çok kaynaşma olacagı malüm,eger yagmur hafta sonu yagmazsa bir çok otomobili de dagın eteklerinde görebilirsiniz..hatta ben kendi otomobilim ile zirveyi zorlamışlıgım ve çıkmışlıgım vardır ;D..detayları orda buluşup konuşabilecegimiz...gerçek bir offroad gezisi için harita notları almayı düşünüyorum..tabii bu offroad gezisi için en azından sonbaharı beklemek zorundayız.. :-\
orda görüşmek üzere..selamlar saygılar..
1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart
3- Imhoof /navara standart
4- Engin /isuzu dmax std.
5- hasanfb / CJ-7 4.2
6- odin / polaris 700 efi
7- ömrümü7ler / nissan pathfinder
8- Mithatcan / CJ-5
9- Koray Yamacı / Suzuki Vitara (arazimoto)
10-tuncay özay/CJ-7
aslında haftaiçi veya sonu hiç fark etmiyor..genelde orda oturup manzarayı seyretmeyi seviyorum.bu aralar sıcaklar ve kuru zemin yüzünden pek bir atraksiyon yapamıyorum..onun için orda gölgede bir sandalyede oturup doganın tadını çıkarmak la yetiniyorum....
hafta sonu yapılacak bu etkinligin daha çok kaynaşma olacagı malüm,eger yagmur hafta sonu yagmazsa bir çok otomobili de dagın eteklerinde görebilirsiniz..hatta ben kendi otomobilim ile zirveyi zorlamışlıgım ve çıkmışlıgım vardır ;D..detayları orda buluşup konuşabilecegimiz...gerçek bir offroad gezisi için harita notları almayı düşünüyorum..tabii bu offroad gezisi için en azından sonbaharı beklemek zorundayız.. :-\
orda görüşmek üzere..selamlar saygılar..
1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart
3- Imhoof /navara standart
4- Engin /isuzu dmax std.
5- hasanfb / CJ-7 4.2
6- odin / polaris 700 efi
7- ömrümü7ler / nissan pathfinder
8- Mithatcan / CJ-5
9- Koray Yamacı / Suzuki Vitara (arazimoto)
10-tuncay özay/CJ-7