Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,975
Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

Arkadaslar kar bogazındada yakacak sınısızdır insallah..

Etiketler

son gezimden bu yana maşallah bir dünya yere gitmiş adana gurubu ben başka bir ilde yaşıyorum heralde arkadaşlar ama takım ruhu budur işte heeyt be

atilla bey bütün araçları çekip çıkarmışsınız maşallah ama merak etmeyin sizin batmanıza izin vermem batarsanız ben defender ile sizi çekip çıkartırım ;D

foremost' Alıntı:
atilla bey bütün araçları çekip çıkarmışsınız maşallah ama merak etmeyin sizin batmanıza izin vermem batarsanız ben defender ile sizi çekip çıkartırım ;D

zorbey satıldı bari hatırası yaşasın dimi. vinç ve tampon hayırlı olsun ibrahim :D

teşekkür ederim kardeşim darısı sana daha iyilerine olsun mavi dev bu eklenti ile dahada güçlü olacak emin ol

bora1071' Alıntı:
1) atilla kupeli toyota hılux td
2)Kemalhan suzuki jimmy
3)Fatih Demir Mitsubishi l200
4)selçuk Nissan terrano
5)gökhan Nissan Naavara
6)cem/bora Grand Cherokee V8(karboğazına otobandan direk gelebiliriz saat netleşsinde bir)

Bir düzeltme yapi dedim :p
Yarın Atilla abiyle buluşup saati netleştiririz artık ;D

bora1071' Alıntı:
1) atilla kupeli toyota hılux td
2)Kemalhan suzuki jimmy
3)Fatih Demir Mitsubishi l200
4)gökhan Nissan Naavara
5)cem/bora Grand Cherokee V8(karboğazına otobandan direk gelebiliriz saat netleşsinde bir)

Bir düzeltme yapi dedim :p
Yarın Atilla abiyle buluşup saati netleştiririz artık ;D

Sizlere iyi eğlenceler dostlar,
Aman dikkat edin, güvenliğini almadığınız hiçbir rotaya girmeyin. Atilla abi gelmiyorsa da kenarda biryerde sucuk partisi yapmak en mantıklısı :smiley:
Önce güvenlik , sonra macera!!

foremost' Alıntı:
valla ben kolay kolay batmam. ama batarsam ancak paletli kepçe çıkartır :D :D :D.28 kasımdakı gibi 2 l200 zor çıkardılar beni :D

Abi 4-5 Saat Girmedim Foruma :smiley: Neler Neler Olmuş Allahım Esirgesin Gelmem Diyenlerin Hepsi Karboğazını Bekliyormuş :smiley: O Zaman Ben Bir Fikir Atıyorum Ortaya Ona Göre Uygun Ve Doğru Bir Seçim Olduğunu Düşünen Abilerim Fikrini Söylesin Ona Göre Konu Başlığına Saatide Ekleyelim..Yolumuz Yaklaşık 1 Saat Kadar Süreceğinden Ben Yine 7:30 Buluşma En Geç 8:00'da Yola Çıkış Yapalım Diyorum..Nerede Buluşacağımızı Yazmaya Gerek Duymadım Çünkü Bizim Üs Belli :smiley: BSK METROPARK HASTANESİ :smiley: Ama Şunuda Söylemeden Geçemicem ; Pazar Günü Yaklaştıkça İnsanın Off-Road Ve Kar Sevdası Çoğalıyor :smiley:Kesin Gelmem Diyenler Bile Gelebilirim Demeye Başladı :smiley: Bu Haftayı Boş Geçmek Yokk :smiley: Teşekkürler Herkesee :smiley: Saati de Bi Netleştirirsek Herşey Tamam Olacak Sanırım..

ZEUSSSS' Alıntı:
tamam kemal duruma göre haberlesiriz zaten mahmut usta olmadan ben gelmem. yada izin almadan mahmut ustadan:smiley: öznur ablamıda alırım. kemal öznur abla ve musatafa olmadan tadı çıkmaz gezinin:smiley:

arkadaşlar bu yorumlar için teşşekür ediyorum.vede ben bihafta mola veriyorum demiştim.malum bizimkilere söz verdim .hemde biraz rahatsızlar onlara takilim adana içinde olayım diyorum. baraj kıyısında ufak çaplı denemeler olsa gelirdim belki ama asıl etkinliği haftaya saklıyorum. hem buhaftada pazarın kör vakti evden çıkarsam evden atılcam :smiley:)
size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum, aman dikkat edin diyorum..

ya bizim bide doktorumuz vardı sankı . iyileşmedimi acaba ::smiley: çok uşutmuştu hastalanmıştı hiç haber yok ne oldu acaba ismet hocammmm nasılsın

atilla bey takip ediyorum inannın bu hafta gezi yok diye program yapmıstım ama sartları zorluyorum sizinle gelmek için ..:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri