turbolinea
Kamp II
Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım
1-.... birinci sorunun cevabını bilmiyorum...konuyu açan ben değilim.bilgi vermek istedim... ben mesela nokia var bende...mc donald's a girdiğim de oradan haritaları internetten indiriyorum...
2- sürücü belgesi zorunluluğu yok...sadece yeşil kart zorunluluğu var... sınır kapısında sadece yeşil karta bakıyorlar...yolda polis durdumuyor büyük hata yapmadığın sürece... uluslararası ehliyete sadece yunanistan bakıyor girişte...başka dünya da hiçbir ülke zorunlu tutmuyor.
3.Sadece yeşil sigorta zorunludur...başka zorunluluğunuz yok.
selvetaltug' Alıntı:Polonya yolculuğunuzla ilgili tüm forum yazışmanızı okudum. Ben de mayıs 2014 de Isparta'dan Romanya'nın kuzeyinde Baia Mare şehrine arabamla gitmeyi planlıyorum. Paylaştığınız yolculuk deneyimlerinizin işime yarayacağına eminim. Benim bu yolculukla ilgili olarak bir kaç sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.
1- Kullandığınız navigasyon cihazı markası nedir? Avrupa haritası yüklü olarak mı satın aldınız?
2-Türkiye'den çıkarken Sürücü belgesinin Uluslararası geçerli olabilmesine ilişkin Turing firmasından bir belge düzenlemesini istemek zorunlu mudur?
3-Sadece Yeşil sigortanın yeterli olduğu bilgisi doğru mudur?
1-.... birinci sorunun cevabını bilmiyorum...konuyu açan ben değilim.bilgi vermek istedim... ben mesela nokia var bende...mc donald's a girdiğim de oradan haritaları internetten indiriyorum...
2- sürücü belgesi zorunluluğu yok...sadece yeşil kart zorunluluğu var... sınır kapısında sadece yeşil karta bakıyorlar...yolda polis durdumuyor büyük hata yapmadığın sürece... uluslararası ehliyete sadece yunanistan bakıyor girişte...başka dünya da hiçbir ülke zorunlu tutmuyor.
3.Sadece yeşil sigorta zorunludur...başka zorunluluğunuz yok.