elen karavan
0553 529 36 35
M erhaba, yapımına devam ettigim motokaravanda ısınma seçimini gazlı sobada karar kıldım, ve araştırmalarım sonucunda çok uyugun olacagına inandıgım eca marka oteller için özel bir seri üretilip artık satışda olmayan eski bir seri olup sıfır olan bu sobaları bulduk.
Arkadaşımın tanıdıgında olan sobalardan 3 adetini satın aldım 4 adet kadar kaldı ihtiyacı olan varsa yollayabilirim sobaların fiyatı 500 tl.dir .agırlıgı tartmadım ama yaklaşık 8 kg civarında olup şofben kadardır.
ölçüler ,
en: 44 cm.
derinlik: 20 cm.
yükseklik 55 cm.
baca ölçüleri çerçeve tek kenar genişligi 20 cm.
dışarı çıkıntı 10 cm.
Yeriniz uygunsa tavsiye ederim sebebi ise örnek vebasto kullanımında iki katı fiyat farkı ve
vebesto kullanımda ki senelerce vebasto kullanan birisi olarak çalıştıgı tüm zamanlarda yanma odasındaki ateşleme bujisi ve oluşan sıcak havayı kullanılacak mekana ulaştırması için sürekli fan motorunun çalışması gerek buda sürekli elektirigimizden kayıp demek tercih sebeplerinden birisi bu idi.
Ayrıca 1 lt gaz fiyatı ile 1 lt. disel fiyatı yaklaşık yarı yarıya .
vebesto harici digel ithal marka ısıtıcılara hiç girmiyorum fiyatlar çok uçuk ve servis yedek parça fiyatlarıda bir okadar yüksektir eminim.
Hiç bir markayı ve ürünü kötülemiyorum bu benim araştırmalarım sonucu ortaya çıkan sonuçlardır .
Arkadaşımın tanıdıgında olan sobalardan 3 adetini satın aldım 4 adet kadar kaldı ihtiyacı olan varsa yollayabilirim sobaların fiyatı 500 tl.dir .agırlıgı tartmadım ama yaklaşık 8 kg civarında olup şofben kadardır.
ölçüler ,
en: 44 cm.
derinlik: 20 cm.
yükseklik 55 cm.
baca ölçüleri çerçeve tek kenar genişligi 20 cm.
dışarı çıkıntı 10 cm.
Yeriniz uygunsa tavsiye ederim sebebi ise örnek vebasto kullanımında iki katı fiyat farkı ve
Ayrıca 1 lt gaz fiyatı ile 1 lt. disel fiyatı yaklaşık yarı yarıya .
vebesto harici digel ithal marka ısıtıcılara hiç girmiyorum fiyatlar çok uçuk ve servis yedek parça fiyatlarıda bir okadar yüksektir eminim.
Hiç bir markayı ve ürünü kötülemiyorum bu benim araştırmalarım sonucu ortaya çıkan sonuçlardır .