Sizi kırdıysam özür dilerim.Ben de aslında kendim yaptım diye yayınlamanın karavanı satarken bir avantajı olamayacağını düşündüğümden buna anlam verememiştim.Ben de kendim yaptım ama sizinkinin yanında karavan bile sayılmazO yüzden burada paylaşmadım.Öncelikle mesleğimi yazdım. Deniz hatayı hiç affetmez, cana mal olabilir. Bu yüzden en dikkatli şekilde çalışmanız gerekir. Bunun yanında titiz bir insanım. Her şeyi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya gayret gösteririm. Gene meslekten dolayı da elimde bir çok alet ve takım mevcut.
Henüz profesyonel değilim. İlerisi için erken. Belirttiğim gibi bu ilk karavanım. Sadece bir tane karavanı canlı olarak gördüm. O da kısa sürede. Geri kalan her şeyi araştırarak yaptım. "Profesyonelim, şirketim var, seri üretim yapıyorum" şeklinde bir ifadem olmadı. Bebeğimiz olduğunu da söyledim. Eşimi de dahil ettim. Ticari bir düşüncem olsa neden böyle yazayım? İfadeniz kırıcı olmuş.
Forumun amacı bilgi paylaşmaksa ben de onu yapıyorum.
Sizi kırdıysam özür dilerim.Ben de aslında kendim yaptım diye yayınlamanın karavanı satarken bir avantajı olamayacağını düşündüğümden buna anlam verememiştim.Ben de kendim yaptım ama sizinkinin yanında karavan bile sayılmazO yüzden burada paylaşmadım.
Bir insanın hiç hatasız hem freze hem dikiş makinesi kullanabilmesi ve bunları yaparken hiç malzeme ziyan etmemesi büyük bir başarı.
Karavan yapmakta elektrikten, ahşapa, sıhhı tesisattan bilmemneye kadar uzanan uzmanlıklar bütününe oldukça iyi hakim olduğunuz görünüyor.
Üretiminiz ticari değilse bile ticari olarak yapmayı oturup düşünmelisiniz bence...