Bu karavanı bizde çok uzun zamandır takip ettik. Her paylaşım ortamında ilanı karşımıza çıktı. Hem size , hemde Koray Bey'e hayırlı olsun. Bu aracın artık amacına uygun olarak yollarda olması çok iyi oldu..Herkese merhaba, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama hep okuyan birisiydim şimdiye kadar. Bugün Koray beyden aracını satın aldım. Bu kadar uzun uzun tartışılan bir araç olduğu için siz değerli forum üyelerine de haber vermek istedim. Hem de bu vesile ile ilk mesajımı atmış oluyorum. Eski bir kampçı ve Caretta offroad karavan sahibiydim. Caretta'dan sonra açıkçası bu araç elbette oldukça lüks geldi
Koray bey gerçekten çok özenmiş, ilmek ilmek işlemiş karavanını. Sayesinde hem iyi bir karavan hem de iyi bir karavancı arkadaş edinmiş oldum.
Herkese geçirdiğimiz bu zor dönemde sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Alper
........uzun uzun tartışılan bir araç........
Alper
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Türk karavancılığının amiral gemisi demek istediniz galiba ?
Keyifli günlerde kullanmanız dileğimle.
Eh Koray beyin de artık S-200 lerin yapımına geçmesini bekliyoruz..
Onu bile başaracağına inanıyorum..
.
Çok teşekkür ederim..Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çok teşekkürler.. hepimize aynı dilekler.Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Kazasız belasız güzel seyahatler iyi gezmeler.
Herkese merhaba, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama hep okuyan birisiydim şimdiye kadar. Bugün Koray beyden aracını satın aldım. Bu kadar uzun uzun tartışılan bir araç olduğu için siz değerli forum üyelerine de haber vermek istedim. Hem de bu vesile ile ilk mesajımı atmış oluyorum. Eski bir kampçı ve Caretta offroad karavan sahibiydim. Caretta'dan sonra açıkçası bu araç elbette oldukça lüks geldi
Koray bey gerçekten çok özenmiş, ilmek ilmek işlemiş karavanını. Sayesinde hem iyi bir karavan hem de iyi bir karavancı arkadaş edinmiş oldum.
Herkese geçirdiğimiz bu zor dönemde sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Alper