fatihserdar
Ana Kamp
çok sagalun sizin gibi ilgilenen arkadaşlar beni daha çok motive ediyorİyi günler
Çok başarılı bir çalışma çıkarıyorsunuz içtenlikle kutlarım .
Kolay gelsin.
çok sagalun sizin gibi ilgilenen arkadaşlar beni daha çok motive ediyorİyi günler
Çok başarılı bir çalışma çıkarıyorsunuz içtenlikle kutlarım .
Kolay gelsin.
Tabiki ölçüler degiştigi için tavan kaplamazsını yeniden yaptım . daha sonra iki parça yaptıgım kapıyı birleştirip bütün hale getirdim Bugün yerine takıp tavan kaplamasının ek yerlerini çatı kaplar gibi üst üste bindirerek silikonlayıp aliminyum çıtalarını taktım .Ekli dosyayı görüntüle 5473 Ekli dosyayı görüntüle 5474
Tabiki ölçüler degiştigi için tavan kaplamazsını yeniden yaptım . daha sonra iki parça yaptıgım kapıyı birleştirip bütün hale getirdim Bugün yerine takıp tavan kaplamasının ek yerlerini çatı kaplar gibi üst üste bindirerek silikonlayıp aliminyum çıtalarını taktım .Ekli dosyayı görüntüle 5473 Ekli dosyayı görüntüle 5474
Biliyorsunuz daha önce kapı çift kanat şeklindeydi bende önce sizin dediginiz gibi düşündüm ama en son tek kapı yapmaya karar verme aşamasında çok düşündüm .. Hani insan bir şeyde kararsız kalınca birisi hadi dese onu yapar,ya iletinizi daha önce almış olsaydım inanın çift kanat kalırdı.Sizi yakın takipteyim (sakın yanlış anlaşılmasın )
ancak kapıyı çift kanat bıraksaydınız daha güzel olacaktı sanırım,
her türlü haşerat, kedi, köpek, vs için engel olurdu diye düşündüm.
şimdilik kolay gelsin hoş ve hoşça kalın...
Bülent Öner
Haklısınız şu an fotografta görümüyor bankonun sagında 1 tane altında da 3 lü piriz var hatta kamp yerinde karavanın içinden çok dışında zaman geçirecegimizden enerji almak için dışarıya gizli bir kapaklı piriz koymayıda düşünüyorumgüzel oluyor, elinize sağlık.
(mümkün olduğunca prizlerin sayılarını artırmakta fayda var diye düşünüyorum)
ben sadece 220v priz değil 12v (çakmak girişi dahil tüm soketler) demek istedim o yüzden çoğul cümleler kullanmııştım.Haklısınız şu an fotografta görümüyor bankonun sagında 1 tane altında da 3 lü piriz var hatta kamp yerinde karavanın içinden çok dışında zaman geçirecegimizden enerji almak için dışarıya gizli bir kapaklı piriz koymayıda düşünüyorum
ilgilendiginiz için teşekkür ederimben sadece 220v priz değil 12v (çakmak girişi dahil tüm soketler) demek istedim o yüzden çoğul cümleler kullanmııştım.
yinede elinize sağlık
kolay gelsin...