elen karavan
0553 529 36 35
Standart dışı farklı ama güzel oluyor elinize saglık .
Başlangıçta teker üstüne gelmemesi için çok düşündüm fakat planıma göre kapının solunda bulunan banyo bölümünün aynı oranda küçülmesi anlamına geliyordu şu anda arka tarafta banyo için ayrılan bölüm (1m x 70cm)Kapı teker üstüne gelmeseydi daha mı iyi olurdu acaba.
Bu işte en önemli olan aracınızda çeki demiriinin tesçilli olması, Karayolları Trafik Yönetmeliği 128. maddesinemaaşallah diyerek başlıyalım bende düşünüyorum bu tarz bir proje ama pek bilgim yok biraz aydınlatırsanız çok sevinirim mesela dışta kullandığınız beyaz kaplama fiberglass mı ? deilse ne ayrıca 750 kg altı ruhsat gerektirmiyor ama bunun belirli bir ölçüsü varmı örneğin boyu 3m eni 1.80 aşamaz gibi ?
teşekkür ederim bakın genişlik 2.55 olarak bilmiyordum bir konuda daha bilgi sahibi oldum.peki uzunluk sınırı hakkında bilginiz varmı ?Bu işte en önemli olan aracınızda çeki demiriinin tesçilli olması, Karayolları Trafik Yönetmeliği 128. maddesine
göre genişlik sınırı 2.55 ancak romork taksi ile çekileceginden ben 1,94 genişlik yaptım
sizinde farkettiginiz gibi içindeki beyaz malzemede dışındaki malzeme de polyester
bildigim kadarıyla uzunluk konusunda özel bir madde yok karanvan firmaları 5.5 m ye kadar karavan yapıyorlar ancak hem 750 kg geçmemek hemde benim planıma uygun oldugu için 368 cm yaptım .teşekkür ederim bakın genişlik 2.55 olarak bilmiyordum bir konuda daha bilgi sahibi oldum.peki uzunluk sınırı hakkında bilginiz varmı ?
teşekkür ederimiyi günler.kolay gelmesini diliyorum.
teşekkür ederim ben öyle düşünmemiştim.tekne güzel bir örnek oldubildigim kadarıyla uzunluk konusunda özel bir madde yok karanvan firmaları 5.5 m ye kadar karavan yapıyorlar ancak hem 750 kg geçmemek hemde benim planıma uygun oldugu için 368 cm yaptım .
örnek olarak : tekne taşımak için küçük tekne romorku yaptıgınızı düşünelim üzerine tekneyi koydunuz . tekneniz 6 m ise romorkunuzun uzunlugu ne oldu?
böyle konularda türkiyede karayolları mevzuatında net açıklamalar yok yada ben bilmiyorum
ilginize teşekkür ederimkendi karavanını yapanlar sıralamasında bu kadar farklı yapılan bir karavan yok başarılar takipdeyiz...