fatihserdar
Ana Kamp
iç dış Polyester malzeme ,Kolay gelsin ,iç ve dış duvarları ne ile kaplayacaksınız.Ayrıca geniş güzel oluyor lastikler içeride kaldı .
benim hesabıma göre duvar payı hariç iç genişligi 1.90 olacak
Son düzenleme:
iç dış Polyester malzeme ,Kolay gelsin ,iç ve dış duvarları ne ile kaplayacaksınız.Ayrıca geniş güzel oluyor lastikler içeride kaldı .
su depoları kaç litrelik kullandığınız malzeme nedirSıra temiz ve atık su depolarına geldi Daha sonra tabana yerleştirecegim osb malzemeyi ters çevirip filinkot sürdüm agırlıgı istedigim sınırlara getirebimek için sadece metal yerine ahşap metal karışımı bir gövdeye karar verdim kullandıgım agaçlarad koruyucu sürdümEkli dosyayı görüntüle 3442 Ekli dosyayı görüntüle 3443 Ekli dosyayı görüntüle 3444 Ekli dosyayı görüntüle 3445 Ekli dosyayı görüntüle 3446 Ekli dosyayı görüntüle 3447
dış kısmına bende aracımı ctp ile kapladım ,ama iç kısmına tavsiye etmem 5 veya 6 mm.marin kontra daha saglıklı olacaktır içerideki nemi ve buharı muhafaza eder diye düşünüyorum .iç dış Polyester malzeme ,
benim hesabıma göre duvar payı hariç iç genişligi 1.90 olacak
temiz su deposunu galvanizli atık su deposunu normal saçtan yaptım şu an tam ölçülerini hatırlayamadım sizin için tam ölçülerini çıkartıp litresini hesaplayacagım yanılmıyorsam temiz su deposu 160 LT KADAR oluyordusu depoları kaç litrelik kullandığınız malzeme nedir
eşdış kısmına bende aracımı ctp ile kapladım ,ama iç kısmına tavsiye etmem 5 veya 6 mm.marin kontra daha saglıklı olacaktır içerideki nemi ve buharı muhafaza eder diye düşünüyorum .
Ayrıca bir miktar polyester ctp malzeme ile kaldıgınızda çıkan kimyasal kokusuda sizi rahatsız edecektir.
kabin uzunlugu 3.68 genişlik 1.94 sizede hayırlı olsun sizden de fotograf bekliyoruzHayırlı olsun, fotograf bekliyoruz
Ben de kendi karavanımı yapıyorum frenli dingilim geçen hafta cayirovadan deldi şasi aşamasındayım.
Karavanınızın kabin uzunluğu nedir acaba?
Evet haklısınız, bu işe başlamadan önce benzer karavanları daha dogrusu hertürlü karavanı inceledimKaravanınız Almanya’da sıkça rastlanan bir karavan türüne benziyor. Farklı tarafı sizin karavanınızda üst bölümün sadece bir tarafı yükseliyor. Almanya’da gördüklerimin üst bölümü bütünüyle yükseliyor. Bu tür karavanların pratik tarafı bir otomobil garajına girebilmeleri. Aşağıdaki linke şu anda ikinci elden satılan bu tür karavanları görmek mümkün. Resimler üzerine tıklayarak detay bilgileri ve resimleri görebiliriz.
eBay Kleinanzeigen | Kostenlos. Einfach. Lokal.
Kolay gelsin ve başarılar.
sonuçta tavan tamamen kalkıyor tabikiBir tarafı ile neyi kastettiğinizi anlamadım. Benim fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile tamamı yükseliyor. Kastettiğiniz başka birşey mi acaba.
İmalatınız konusunda en büyük zorluk yalıtım olacak sanırım. Özellikle düşey köşelerde.
sagolun teşekür ederimKolaylıklar dilerim.