Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,000
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Güle güle kullan abi...
Depo işini ben üniversite kavşağındaki Numan Kaleli firmasınından çözeceğim...
Akpol yada Karpol depo alarak...
O konuyu da bir ara konuşalım abi...

Etiketler
creater 7.5i

İlhan Bey,
Selamlar, Karavanınız çok güzel ve yapımı da çok güzel gidiyor.
Umarım gönlünüzce bitirir keyifle kullanırsınız,
Selamlar,

taiga' Alıntı:
Güle güle kullan abi...
Depo işini ben üniversite kavşağındaki Numan Kaleli firmasınından çözeceğim...
Akpol yada Karpol depo alarak...
O konuyu da bir ara konuşalım abi...
Tamam c.tesi Kaleli'ye uğramayı düşünüyorum.

Dün aldığım Grammer koltuk döner tablosuna (130,00TL), 2 adet flaş kestip (25,00TL), delik ve kılavuz çektirip (10,,00TL)
Bugün yerine monte ettim fakat dönmesi için yanda ki 2'li koltuğu tekli koltuk ve el freninin de boyunu düşürmem gerekiyor.
Bu arada koltuk 6 cm. yukarı kalktı.

IMG_2961.jpg

IMG_2962.jpg

Sayın berkcantp öncelikle karavanınızın yapım aşamasında size kolay gelsin ve hayırlı olsun.
Grammer koltuk döner tablosu mevcut koltuk tablasının üstünemi uyarladınız?
yoksa bir kesme yani kısaltma yaptınızmı?
bu tabla kaç cm. fark, yani yükselti yaptı ?

coşkun.

Coşkun bey, iyi dileklerinize teşekkür ederim.
Grammer koltuk döner tablosu mevcut koltuğun ileri-geri sürgüsünün altına uyarladım. Aslında kesme yapsam iyi olurdu, tabla 6 cm. yükselti yaptı.

İlhan GÜNEŞ

berkcantp' Alıntı:
Grammer koltuk döner tablosu mevcut koltuğun ileri-geri sürgüsünün altına uyarladım. Aslında kesme yapsam iyi olurdu, tabla 6 cm. yükselti yaptı.

İlhan GÜNEŞ

6cm yükseklik sizin sürüş kalitenizi bozmuyorsa önemli değil, fakat sizi rahatsız bir sürüşe zorluyorsa kısaltmanızda fayda var, gezmek keyif işidir sürüşten keyif alamayınca bir yerlere gitmek için zamanla düşünmeye başlarsınız, tabii bu işlemleri yaparken el freninide hesaba katmanız lazım

Levent kardeşim, 6cm yükseklik beni rahatsız etmiyor. Fakat oğlumun boyu benden uzun olduğundan ''ara sıra ben nasıl rahat kullanacağım'' diye dert yanıyor.
Yaşam grubunu yapınca yüksekliğine göre gerekirse kısaltma yaparım. Şimdi el freninin bağlantı sacını kısaltmak için çalışma yapacağım. Olmadı karasörcü tanıdıklardan destek alırım. Dün yağmurda anca yerine alıştırma montajı yaptım, tekrar c.tesi söküp flaşları kenarlarını taşlayıp, boyasını atacam.

çalışmalarınız kolay olsun ilhan bey.

Teşekkür ederim Yusuf kardeş, sırada tavsiye edeceğin ufak-tefekleri alıp bir kenara koyum, şunun şurasında karavan özgürlüğüne (16 Nisan'a) 119 gün kaldı

berkcantp' Alıntı:

İlhan GÜNEŞ
buralpdi' Alıntı:
6cm yükseklik sizin sürüş kalitenizi bozmuyorsa önemli değil, fakat sizi rahatsız bir sürüşe zorluyorsa kısaltmanızda fayda var, gezmek keyif işidir sürüşten keyif alamayınca bir yerlere gitmek için zamanla düşünmeye başlarsınız, tabii bu işlemleri yaparken el freninide hesaba katmanız lazım

cevaplar için teşekkürler bende vito aracımda düşünmüştüm.forumda diğer başlıkların birinde 19 cm. duyunca vazgeçmiştim 6 cm iyiymiş.zaten vito koltukları aşağı yukarı 10 cm.kendinden inip çıkabiliyor takriben 6 cm olan bu ürünü kesme yapmadan uyarlayabilirsem sürüştede rahatsız etmeyeceğini umuyorum.bu ürünü nerden,nasıl ve kaça temin edebiliriz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR