Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,004
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Coşkun bey, bahsettiğim gibi kullanacağın flaşa bağlı olarak 6 veya 7 cm. yükseklik atar. Ben tablayı Bursa Grammer bayinden aldım, istenirse telefonunu ve hsp nosunu alır bildire bilirim. Gönderim safhasında da ayrıca yardımcı olurum.

İlhan GÜNEŞ

Etiketler
creater 7.5i

ilhan bey başınız sağolsun yazıları okurken öğrendim bu arada arabanın içi güzel oluyor iyi çalışmalar

kurtaran

melihbozkurt' Alıntı:
Ilhan bey;

Tavana yaptirdiginiz kavisli yapi cok hosuma gitti buralari kut uclar yerine esnek kontradan kavisli yaptirmak daha hos bence. Bir cok arkadas gibi aracin son halini merakla bekliyoruz. Insallah bahara gezmelere hazir olur.

Saygilar
Melih bey, iyi dileklerinize teşekkür ederim. Telaşeden kaçırdım özür dilerim.

Arkadaşlar pahalı olması nedeniyle 6 aydır karar vermekte zorlandığım. 185W solar panel, 20A regülatörü, 1500 tamsinüs invertör ve kablo-konnektör Kayseriden kargoyla geliyor, forumdan öğrendiklerimle, solar panelin ve bütün karavan elektriğini çekmeye çalışacam. Bu uğraşta değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak.

Hayırlı olsun, bu yeni tecrübenin, perde arkasını merakla bekliyoruz..

berkcantp' Alıntı:
Arkadaşlar pahalı olması nedeniyle 6 aydır karar vermekte zorlandığım. 185W solar panel, 20A regülatörü, 1500 tamsinüs invertör ve kablo-konnektör Kayseriden kargoyla geliyor, forumdan öğrendiklerimle, solar panelin ve bütün karavan elektriğini çekmeye çalışacam. Bu uğraşta değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak.
İlhan bey hayırlı olsun.Sonuçlarını merakla bekliyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Atilla, Yugun, Yusuf, Haşmet bey kardeşlerim iyi dileklerinize teşekkür ederim.

Atilla beyin bahsettiği perde arkasını bende merak etmeye başladım, hatta daha da ilginç boyut almaya başladı.

Forumdan arkadaşlardan öğrendiğim; tanınan bir solar firmasını 1 ay önce 185 'lik panel fiyatı sordum temsilci ''size döneceğim'' dedi isede 20 gündür dönmeyince tekrar,tekrar aradım. Ellerinde 185W panel hazır olduğunu, fiyatını öğrendim, kargoyla € gönderdim. Ertesi günde panel kargoya verilmediğini öğrenince haklılar kargo ellerine geçmemiştir. Muhasebecimin de ihtiyacınıda ekleyerek yeni siparişimizi de geçtik, tutarınıda hemen hesaplarına çıkartıp, dekontu faksladım. Kargonuz bugün gönderiliyor cevabından sonra, beklemeye merakla başladım. 21.12.2010 Halada bekliyorum..!
Beklemekten usandık karşımızda ki eften püften bir firma değil hayırdır deyip, araştırmalarıma satış temsilcisi, telefona bakan hanfendi, ne garipdirki benim kargo hakkında açıklayıcı bilgiye ulaşamadım. Zaman zaman telefonlarıma size dönecem, kargocu gelmedi, bazen cevapsız, bazen de ''yok'', bugün veriliyor, biz gidince bekci veriyordu unutmuş gibi uzantılar dinledim. Nihayet bugün yoğun uğraşlardan sonra satış müdürüne ulaştım. Kendisi ilgilendiğini kargoya teslim ve gönderi numarasını verdi.
Araştırmacı arkadaşımızın dediği üzere eğer solar panel tarlası kurmayacaksanız,tek panele bakan yok.....

İş ahlakında bu olmaması gerekiyor ister 1 tane alırsınız ister 5 tane hepsiyle aynı titizlikle ilgilenmeleri gerekiyor bence bu işlerine olan saygısızlıktan kaynaklanıyor abi,

Ben yazayım firma Ezinç ve Kayseri'de kyocera marka panelleri satıyorlar.

Sonucunu merakla bekliyoruz.

İlk önce hayırlı olsun,internette bunların teşhir edildiği siteler var ve hiç kimse adının oralarda geçmesini istemez,eğer konuştuğunuz kişininde ismini verirseniz herkes bir kez daha düşünmek zorunda kalır.

Bülent bey, teşekkür ederim.
Ezinç solar dan Kyocera KD 185 GH-2PU ile KD 210 Paneller ve Steca PR 2020 solar şarz geldi fakat invertör cotek sk 1500W tam sinüs gelmedi. Satış temsilcisi Ali ARSLAN beyi aradım, yarım saatlik derdimi anlatımım dan sonra satış temsilcisi Utku bey, gönderecek firma ismini yanlış yazmayım invertörün kargoyla Lineteksten geleceğini söyledi. Gene hayırlısıyla beklemeye geçtim.
Bugün bağlantı kablo soketi ve kollektörünü kutudan çıkmayınca, solar enerji malzemesi satış yapan yerleri araştırdım bulamadım, yarında bulamazsam kabloyu kesip temsilcinin dediği üzere 1x4 kabloyla bağlayıp monte edeceğim.

berkcantp' Alıntı:
Bülent bey, teşekkür ederim.
Ezinç solar dan Kyocera KD 185 GH-2PU ile KD 210 Paneller ve Steca PR 2020 solar şarz geldi fakat invertör cotek sk 1500W tam sinüs gelmedi. Satış temsilcisi Ali ARSLAN beyi aradım, yarım saatlik derdimi anlatımım dan sonra satış temsilcisi Utku bey, gönderecek firma ismini yanlış yazmayım invertörün kargoyla Lineteksten geleceğini söyledi. Gene hayırlısıyla beklemeye geçtim.
Bugün bağlantı kablo soketi ve kollektörünü kutudan çıkmayınca, solar enerji malzemesi satış yapan yerleri araştırdım bulamadım, yarında bulamazsam kabloyu kesip temsilcinin dediği üzere 1x4 kabloyla bağlayıp monte edeceğim.
malzemeler zamanında ve eksiksiz gelseydi şaşırırdım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.