Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Atilla, Yugun, Yusuf, Haşmet bey kardeşlerim iyi dileklerinize teşekkür ederim.
Atilla beyin bahsettiği perde arkasını bende merak etmeye başladım, hatta daha da ilginç boyut almaya başladı.
Forumdan arkadaşlardan öğrendiğim; tanınan bir solar firmasını 1 ay önce 185 'lik panel fiyatı sordum temsilci ''size döneceğim'' dedi isede 20 gündür dönmeyince tekrar,tekrar aradım. Ellerinde 185W panel hazır olduğunu, fiyatını öğrendim, kargoyla € gönderdim. Ertesi günde panel kargoya verilmediğini öğrenince haklılar kargo ellerine geçmemiştir. Muhasebecimin de ihtiyacınıda ekleyerek yeni siparişimizi de geçtik, tutarınıda hemen hesaplarına çıkartıp, dekontu faksladım. Kargonuz bugün gönderiliyor cevabından sonra, beklemeye merakla başladım. 21.12.2010 Halada bekliyorum..!
Beklemekten usandık karşımızda ki eften püften bir firma değil hayırdır deyip, araştırmalarıma satış temsilcisi, telefona bakan hanfendi, ne garipdirki benim kargo hakkında açıklayıcı bilgiye ulaşamadım. Zaman zaman telefonlarıma size dönecem, kargocu gelmedi, bazen cevapsız, bazen de ''yok'', bugün veriliyor, biz gidince bekci veriyordu unutmuş gibi uzantılar dinledim. Nihayet bugün yoğun uğraşlardan sonra satış müdürüne ulaştım. Kendisi ilgilendiğini kargoya teslim ve gönderi numarasını verdi.
Araştırmacı arkadaşımızın dediği üzere eğer solar panel tarlası kurmayacaksanız,tek panele bakan yok.....