Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
gezmen' Alıntı:
Rekor olmalı bu!.. Bizim moderatör Levent uyuyor; İlhan Beyi karavanda günlük su harcama rekoru konusunda "guinness rekorlar kitabı"na aday gösterse ya!.. O olmazsa, "Gezenbilir günlük karavan su harcama rekoru" olur... ;D
Sanırım bir noter biraz da şahit mi lazım dı, ne yaparsın sadece birlikte yola koyulduğumuz, Yavuzun karavanı, birde sezon açılmadığı için Limanda tezgahı olan Bujiterci arkadaşın ev halkı vardı.
Levent hocam, haberi yanlış yere veriyorsun, Sağ olsun Didim/Akbük Belediyesi, Hakkını helal etsin, sadece İSKİ mi yoksa Tarabya kamp yeri sahibi bilmem İstanbul sınırları içinde sadece 400 lt.su kullandım.
Şu sıralar Manda çukuru gibi Bursa yakın çevre 1 (400 lt.) depo dolumlarımı, Bursa merkezde kullandığım için BUSKİ nin alanına gire bilirim.
Duru arkadaşlar şaka bir yana birde onu başıma bela etmeyin...
abi bu sanayi dedantörü dediğiniz oto lpg sistemlerinde kullanılan multivalf denilen dedantör mü yoksa şu uzun sanayi tipi dedantör mü? resimden anladığım sanki bana oto lpg sistemlerinde kullanılan multivalfe benziyor. resim için teşekkürler.
wankel' Alıntı:
abi bu sanayi dedantörü dediğiniz oto lpg sistemlerinde kullanılan multivalf denilen dedantör mü yoksa şu uzun sanayi tipi dedantör mü? resimden anladığım sanki bana oto lpg sistemlerinde kullanılan multivalfe benziyor. resim için teşekkürler.
Mahmut kardeşim, bahsi geçen normal sanayi detantörü, Celal Yalçın hocam dan bilgi alarak takmıştım, tüp doluyken az gaz, tank azaldıkça ayarını yükselterek çok gaz verebilmek için,
bunu takmadan da ola bilir mi onuda 15 gün sonra ki Ankara ziyaretim de detantörü söküp oraya 30 bar detantör takmayı deneyeceğim, gaz az/çok ayarını tankın kendi üstünde bulunan
küçük yuvarlak sarı vanadan yapa bilirmiyim takan firmadan bilgi alarak deneme yapacam.
İlhan bey merhaba, bildiğim kadarıyla tank vanasını sonuna kadar açık bırakmanızda mahsur yok zaten multivalf veya dedantörün görevi, tanktaki gaz miktarına bağlı olmaksızın, sisteme sabit debide gaz geçişine izin vermektir.
mhmtabi' Alıntı:
İlhan bey merhaba, bildiğim kadarıyla tank vanasını sonuna kadar açık bırakmanızda mahsur yok zaten multivalf veya dedantörün görevi, tanktaki gaz miktarına bağlı olmaksızın, sisteme sabit debide gaz geçişine izin vermektir.
Sıcak havada yatak bölümüne pencere ihtiyacı hasıl oldu. Dolayısıyla Ostim de Anadolu Camdan 70.00 TL ufak bir pencere aldım. Bülent ustanın başına, arife günü musallat olduk.
Teşekkürler İsmail hocam, ufaktan açılış yaptım, baktım kurtarmıyor büyük pencere açtırırım.
Güneş ailesi olarak bayramınızın mutluluk ve sağlık içinde geçmesini dilerim.
Teşekkürler Ahmet bey, yayla hariç gezdiğimiz küçük rakımlı bölgelerde çok bunalmıştık
Güneş ailesi olarak bayramınızın mutluluk ve sağlık içinde geçmesini dileriz.
İlhan bey merhaba,camperinizin yapım aşaması serüveninizi bügün bir solukta okudum,gerçekten çok güzel olmuş ben konuyu epeyi geç okumuşum ama camperle yeni ilgileniyorum inşallah en kısa zamanda bir araç alıp yapmayı düşünüyorum.aracı alırsam yardımlarınızı almak için sizi ve duayen arkadaşların başını ağırtacağız camperinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı bayramlar diliyorum.