Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,614
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

ilhan bey iyi akşamlar. Bundan yaklaşık 1 yada 1,5 ay önce aracınızı Kırşehirde Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde Cumhuriyet İlköğretim okulu kenarında park etmiş vaziyette gördüm. Hatta o civarda oturan bir öğretmen arkadaşımdan da sizin bir ahbap ziyareti yaptığınızı öğrendim. Okul dönüşü arabayı aynı yerinde göremedim. Aslında bir tanışmayı çok isterdim. Ama kısmet değilmiş.

Etiketler
creater 7.5i

gezmen' Alıntı:
İlhan Bey, güle güle kullanın. :smiley:
Sanırım sinekliği yok; yoksa, nasıl bir çözüm düşünürsünüz?

Cavid Sezen
Cavid abi ve Tugay kardeşim,
Karavan gezi tarzımıza göre yeniden silbaştan olacak.

Cevat bey, sizede iyi bayramlar dilerim. Yeni kararınız da size başarılar dilerim, yaşam ve gezi tarzınıza göre karavan arayisinda olun.

berkcantp' Alıntı:
Oktay bey, iyi bayramlar dilerim. Kismet değilmiş, birgün karşılaşmak dileğiyle.
İlhan Bey biliyorsunuz ben sitede yeniyim.Kimlerin ne aşamada olduğunu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.Geç oldu ama karavanınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
İlhan Bey biliyorsunuz ben sitede yeniyim.Kimlerin ne aşamada olduğunu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.Geç oldu ama karavanınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Selamlar.
Adil bey,teşekkürler, Dalyan'dan sevgilerle

Sanırım yeni dizayn bu dünyadaki en büyük buzdolaplı karavan seninki olacak abi bu konudada son derece haklısın

TUGAY58' Alıntı:
Sanırım yeni dizayn bu dünyadaki en büyük buzdolaplı karavan seninki olacak abi bu konudada son derece haklısın
Karrdeşim, gezi devam ettikçe, yengeyin hin fikirleri gelişiyor. Sanırım benim 2 ay karavan peşinde kosacagimi sanıyor, kendiside bu arada evde dinlenecegini sanıyor, bende bu kervanı yollardayken onun dediği şekle cevirmezmiyim.

Uzun zamanlardır kullandıgım elektrik elde etmek amacı ile takmış oldugum panellerden aldıgım verimden memnun degil dim. .Bu arada jel akümünde bitmiş oldugunu farkedince yeniden bir bakım ve eklemeye girmeyi uygulamaya Mehmet_mtrs abi ile karar verdik ve işe koyulduk.ilk gün 200 amperlik yeni bir jel akü aldık. 900 gayme bayıldık. İşi abartık oldu olacak kırıldı nacak bir de 100 Wat lık panelı de alıdık ve 250 gayme daha bayıldık. Şu an'a kadar aküyü takınca Steca normale döndü. .yeni aldığımız paneli de geçici olarak monte ettik .Eski panelimizi de bakımdan geçirip yeniden monte etmeye hazırhale getirdik.
Akşam olunca da gönlümğz rahat kutladık. Yarın kaldığımız yerden devam etmeyi düşünüyoruz.
Mehmet -mtrs abi ye ve telefondaki desteğinden dolayı Evliyaçelebi2 Mesut bey e çok teşekkür ederim

20121125_150151.jpg

20121125_150555.jpg

20121125_183632.jpg

'' Ohhhh '' sanırım keyfinizin ünlemi budur.

Elinize sağlık, afiyet olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR