Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,676
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

wankel' Alıntı:
32 sayfalık konuyu baştan sona okuyunca artık benimde size İlhan Abi diyesim geliyor. abicim gerçekten kamperiniz şahane oldu. inşallah bu kamperi kazasız belasız şekilde can sağlığı ile uzun yıllar kullanırsınız. bu aracın yapımındaki emeğiniz kadar, aşama aşama resimleyerek geriden gelecek başka insanların da tasarım hayallerini geliştirdiğiniz için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. inanın bu 32 sayfayı okumakla sayenizde çok şey öğrendiğime inanıyorum. Allah nazarlardan saklasın. Maşallah.

Teşekkürler, ihtiyacınıza cevap verecek şekilde daha iyisi sizinde olsun.

Etiketler
creater 7.5i

TA2RX' Alıntı:
609. nolu mesajın fotoğrafında, arka kapı camları için yaptırdığınız çok şık perdeler görüyorum. Ama bunların hikayesini bulamadım. Yapım aşamalarını/hikayesini paylaşır mısınız?

Perde ve malzemeleri bizim işimiz, satış yaptığımız firma tarafından hediyedir ve her bölgede bulunan oto aksesuarcıların da rahatlıkla bulunur. Sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim.

Bu arada arkadaşlar, modifiye 600W Karal inverter işimi gördü birde çalıştığı sürece zırlamasa iyi olacak, 1.500 W tam sinüsün gözünü seviyim çalıştığı bile belli olmuyordu, iyiki 220V fazla ihtiyaç kalmadı da sürekli kahrını çekmiyoruz.

güzel olmuş güle güle kullanın

paylaşım için teşekkürler, belgesel niteliğinde bir çalışma, kazasız-belasız, sağlıkla,mutlulukla kullanmanız dileğiyle.

mhmtabi' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler, belgesel niteliğinde bir çalışma, kazasız-belasız, sağlıkla,mutlulukla kullanmanız dileğiyle.

Mehmet hocam, "kafa nereye, biz oraya" misali yaşamaya sizde buyrun aramıza.

Selam ve sevgilerimle.

:smiley: evet İlhan bey, inşallah o da olacak, biraz daha zaman, selamlar.

emeğinize sağlık gerçekten güzel oldu

berkcantp' Alıntı:
Bugünde soğuk bir gün, 4 günlük araç da yatıştan sonra su deposuna 400 litreye yakın su koyarak kontrol yapıldı.
Fiber depolarında kontrolleri yapılıp bağlantılar tekrar gözden geçirildi.
Akabinde sıra lpg geldiysede başarısız bir uğraştan sonra vazgeçildi. 10TL. gaz alındı gaz kaçak kontrolleri tamamlandı, şofben ve ocağa gaz verildi, uzun uğraştan sonra her ikisinde de yanma sağlandı fakat gaz basınç ayarları sürekli değişiyor, İznik'te kamptaki arkadaşlardan telefonla yardım aldıysam da başarısız denemelerimiz oldu. Havaların soğuk olmasından salı günü tekrar denemeye karar verdik.

Resimlerden anlaşılacağı üzere perişanlık diz boyu.

karavanda lpg tankı kullanmakla ilgili olarak yeni bir konu açmaktansa sizin karavanda olduğu için bu mesajınız üzerinden birkaç soru sormak istedim. elbetteki yeni bir başlık açılmasının daha doğru olduğuna karar veren moderatör olursa itiraz da etmeyiz elbetteki.
Özetle sizden öğrenmek istediğim şeyler;

1-her istasyondan lpg alabiliyor musunuz?
2-lpg tankından gaz nasıl bir düzenek ile alınyor. araçlarda kullanılan lpg tanklarındaki gibi bir multivalf sistemi mi var?
3-mümkünse sistemin, özelliklede lpg tankının ve tanktan gaz çıkışının alındığı noktanın resimleri var ise payalşabilir msisniz?
şimdiden çok teşekkür ederim.

wankel' Alıntı:
1-her istasyondan lpg alabiliyor musunuz?
2-lpg tankından gaz nasıl bir düzenek ile alınyor. araçlarda kullanılan lpg tanklarındaki gibi bir multivalf sistemi mi var?
3-mümkünse sistemin, özelliklede lpg tankının ve tanktan gaz çıkışının alındığı noktanın resimleri var ise payalşabilir msisniz?
şimdiden çok teşekkür ederim.

Geç baktım kusura bakmayın,

1. Ben alıyorum.
2. Araçlarda kullanılan lpg tanklarındaki gibi bir multivalf sistemi var, ayrıca tank çıkışına 30 bar detantör koyuyorsun, araçlardan farkı beyin kısmı yok.
3. Bu gün yayla göçümüz var dönünce onu da hallederim,

Kalın sağlıcakla.

berkcantp' Alıntı:
Geç baktım kusura bakmayın,

1. Ben alıyorum.
2. Araçlarda kullanılan lpg tanklarındaki gibi bir multivalf sistemi var, ayrıca tank çıkışına 30 bar detantör koyuyorsun, araçlardan farkı beyin kısmı yok.
3. Bu gün yayla göçümüz var dönünce onu da hallederim,

Kalın sağlıcakla.

cevap için teşekkür ederim abi. iyi geziler dilerim.

İlhan bey hermatik şohbeninden memnunmusun bilgi verirsen sevinirim.
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

zaloğlu' Alıntı:
İlhan bey hermatik şohbeninden memnunmusun bilgi verirsen sevinirim.
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Nihat bey, şohbeni alırken LPG yanacağını belirtin, ayrıca 600 W'dan yukarı invertör kullanmanız gerekiyor. 1500 W Tam sinüsü söküp 600 W modifeyi takınca kuyruğuna basılmış kedi

yavrusu gibi ses çıkartıyor.

Sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR