Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,598
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

İlhan Bey aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Etiketler
creater 7.5i

İlhan bey aracınız hayır 'lı olsun :smiley: umarım en guzel dızaynı yaparsınız .

bu vesileyle sizin klimacı arkadastan klıma almaya adayım ...eger mumkunse biraz bilgi vede fiyat vs verebılırsneız memnun olurum.

selamlar

erhan

Erhan bey.
Klimayı Bursa'da MTK'da yaptırdım.Tepe klima ve çok soğutuyor bunların küçük boyları varmı bilmiyorum, tatil dönüşü konuşup bilgi aktarımı yapabilirim. Ben bir arkadaşımın desteğiyle 2.500,00TL yaptırdım.

İlhan GÜNEŞ

İlhan abi bahsettiğim güneş panelleri Kyocera marka aşağıda linki olan Ezinç aş bünyesinde,biz hem solar panel fuarında hem bu işlerle alakalı kişilerden aldığımız bilgiler ve son karar kıldığımız avrupa standardında yani iyinin en ekonomik olanı bu,Kayseri'de sizde oraya yakınsınız yerinden tam bilgi alabilirsiniz size hayırlı yolculuklar diliyorum kalaın sağlıcakla.

http://www.ezincsolar.com/contact.html

Yusuf kardeş.
Ezinç Solar firmasını aradım c.tesi öğleye kadar çalışma olduğundan yüzyüze görüşme sağlanamadı. Pazar günü akşamı bölgeden ayrılmayı düşündüğümden. Sanırım telefonla irtibat sağlayacağım.

sayın arkadaşlar bu bahsi geçen klima çok pahalı değilmi. Yoksa dört mevsim klimamı. Lütfen bu işi bu konuda bilgisizliğime verin. Ev klimalarının en büyüğü bile daha düşük fiyatlı.

karagozlers' Alıntı:
sayın arkadaşlar bu bahsi geçen klima çok pahalı değilmi. Yoksa dört mevsim klimamı. Lütfen bu işi bu konuda bilgisizliğime verin. Ev klimalarının en büyüğü bile daha düşük fiyatlı.
Sayın Süreyya bey
Bahsi geçen klima; Araç üstü tepe klima, aracın motoru çalıştığı sürece buz gibi soğuk hava üfler. Fiatı tabiki çok pahalı ayrıca araç üstü ve içinde yer işgal ediyor. Dört mevsim klima değil sadece soğuk içindir. Ev klimaların dan faydalanmak istersen, elektrik sorununu halledip,mobil klimayla sorunu çözmeliyiz.

Yusuf kardeşim.
Kayseri Ezinç Solar firmasının panellerini satan Hacıbektaş'taki Hasan bey araclılığıyla, firma görevlisi Utku beyle (0533 477 29 18) görüşmemizde sorunumuzu ve taleplerimizden bahsettim. Firma temsilcisi Utku bey e-mail ile araçta kullanacağımız, elektrikli araç ve gereçleri, ayrıca araç üstü konum planını istedi. Telefonla tekrar irtibat sağlayacağım.

İlhan bey klima konusunda bilgileriniz için teşekkür ederim.

berkcantp' Alıntı:
Yusuf kardeşim.
Kayseri Ezinç Solar firmasının panellerini satan Hacıbektaş'taki Hasan bey araclılığıyla, firma görevlisi Utku beyle (0533 477 29 18) görüşmemizde sorunumuzu ve taleplerimizden bahsettim. Firma temsilcisi Utku bey e-mail ile araçta kullanacağımız, elektrikli araç ve gereçleri, ayrıca araç üstü konum planını istedi. Telefonla tekrar irtibat sağlayacağım.

Olumlu haberleri bekliyoruz bakalım kaç panel uygun görülecek ve fiyatı kaç lira olacak,belki bir delilik yapar bizde takarız 2 panel kafamız tam rahat olur.

Yusuf Kardeşim.
Karavanda hangi alet ne kadar güç çekiyoru, liste şeklinde hazırlamam için yardımcı olabilecen mi ? Ben tam karavan olarak kullanamadığımdan ihtiyaçları eksik yapabilirim.

Atilla bey mobil kilimalı düşünüyordu, bizde 2 liste halinde liste gönderirsek iyi olur, konuyu Kayseri'deki toptancım ve Hacıbektaş'taki bayi takipte yardımcı olacaklar.

Telefonla aradığım İhan abinin haftalardır hastahanede sağlık problemleri sebebiyle yatan babasını kaybettiklerini öğrendim,Babaya Allahtan rahmet tüm yakınlarınada baş sağlığı ve sabırlar dilerim makamı cennet olsun.

İlhan Bey, başınız sağolsun; size ve yakınlarınıza sabırlar dilerim.

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.