Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Sağol Yusuf kardeşim,araç işyerimizindi bel el koydum,üzerinde müşteri ve arkadaşımın sayesinde sadece klima ve havalandırma yaptırdım.Bilare faturası çıkar herhalde.
İlhan bey aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Klima karavana göre biraz büyük değilmi zaten izolasyon yapıyorsunuz mobilyalar da yerleşince içerideki hacim azalacak soğutma daha kolay olacak iç ünitenin yarısı olsa yeterli olurdu gibi geliyor ama olsun büyükten zarar gelmez.
İyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin.
Sn.İlhanbey,Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun. Atalarımız ( başlamak bitirmenin yarısıdır ) sözünü ne güzel söylemişler. Araç alınıp malzemeler temin edildikçe bakiye kalan % 50 azalarak sıfıra doğru gidecek.birde arkanızda gezenbilirin bu takımının destegi olduğu sürece sırtınız yere gelmiyecek, sabırlı olun,aceleye getirmeyin . Herşey gönlünüzce olsun. Kolaygelsin.
İlker bey teşekkür ederim.Evet karavana göre büyük,karşılıklı bir ticaretten oldu, hacim azalacak ve soğutma çok olacak dediğiniz gibi '' büyükten zarar gelmez.'' diyeceğiz.
Sayın Kemal ORHUN ,Sayın Fahri GÜL çok teşekkürler güzel dileklerinize.Evet şimdi %50 kısmıyla ilgileneceğim yaparken ''acaba'' düşüncesi çok olacağa benziyor.
Tavan Yalıtımında taş yünü 8 m2 aldım sabah araç içinde çalışmaya başlayacağız. sürücü kabin üstüne dolap yaptıracağım. Başka bir amaçla kullanımı hakkında fikri olan varsa destek bekliyorum.
Sayın Mehmet Baydemir abi ve
Sayın Cengiz KÜÇÜK kardeşim.
Tatil bitti yuvaya döndük,yabancı plakalı misafir karavancıları görüp,iç çektik.(Nasipsa bizde yaparız)
Gezenbilir arkadaşlarımızdan,yüz yüze ve telonla fikirler alarak,Ramazan'ıda fırsat bilip elektrik paneli,akü ve buzdolabından işe başlamayı planladım.