Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Sayın ekinof aramıza hoş geldiniz katılımınıza bizde sevindik karavanınızda hayırlı olsun,aracınızla ilgili eksik olan parçalar nedir onuda yazarsanız size daha kolay yardımcı oluruz.
MRB yusuf bey bu arada ben susuz da okudum 85/90 arası sizin burada aktif olmanız da benim için bir şans tekrar mrb
- Sigorta kutusu
-Üst salıncak fişekleri
-Sağ iç rotbaşı
İlhan Bey merhaba;
Foruma biraz geç katıldığım için biraz geç yazıyorum. Karavanınızın yapım aşamasını baştan sona okudum ve başta sizin, ustaların ve emeği geçen herkezin azmine hayran kaldım. Çok güzel bir karavan olmuş. Tebriker ve iyi seyahatler dilerim.
Kahraman bey, aradığınız parçalar ile ilgli forumdan Hikmet kardeşimizle LT28 parçaları hakkında görüştüm. sigorta kutusu hariç diğer parçaları hallederiz dedi, şayet araç Ankara'ya gelirse onada bir şeyler yaparım dedi kendisinin telefonla arayabilirsin 0532 764 58 08 kolay gelsin.
Sahibinden.com da bahsi geçen Marmaris'teki honda 20İ 2KW jenaratör dün ödeme gitti, bugün mng krg. teyit ettirdim, teslim almışlar. Yanılmıyorsam p.tesi elimde olur.
berkcantp' Alıntı:
Sahibinden.com da bahsi geçen Marmaris'teki honda 20İ 2KW jenaratör dün ödeme gitti, bugün mng krg. teyit ettirdim, teslim almışlar. Yanılmıyorsam p.tesi elimde olur.