Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Levent bey,
Malesef askerde bu kadar gün saymadım, aracı bırakıp Bursa ya dönemiyorum.
Zaman öldürürken daha fazla masraf oluyor, aklıma geleni, gördüğüm ilginç aletleri içimden almak geçiyor.
Rifat bey, teşekkür ederim. Ayrıntılar aynı zamanda bol zaman harcıyor Bülent usta yakında kovar beni, yeni başlayacağı karavan kapıda yatıyor.
Yeni uğraşım bacasız aspiratör bulmam veya yapmam.
Demek ki arkada epeyce bir ağırlık oluştu. İlhan Bey, sizin araç arkadan itişli değil mi? Öyleyse arkadaki ağırlığın pek bir önemi yok bildiğim; hatta yararı bile oluyor; kendimden biliyorum.
Güzel gidiyorsunuz; çok yakında meyveleri toplayacaksınız, kolay gelsin.
Cavid bey, Araç temiz su deposu 380 lt doluyken, 2. akü yok, yolcu olamadan, gaz boş ve mazot deposuda boş sayılır brüt 3660 kğ. geliyor.
Ağırlık eşit dağıtıldı, araç arkadan itişli fakat TÜV den sonra toplamda 225 kğ. olan atv ve tutucuları yapılacak.
Teşekkür ederim.
berkcantp' Alıntı:
Cavid bey, Araç temiz su deposu 380 lt doluyken, 2. akü yok, yolcu olamadan, gaz boş ve mazot deposuda boş sayılır brüt 3660 kğ. geliyor.
Ağırlık eşit dağıtıldı, araç arkadan itişli fakat TÜV den sonra toplamda 225 kğ. olan atv ve tutucuları yapılacak.
Teşekkür ederim.
İlhan bey kolay gelsin, aracınız tartıldımı 3660 kg ile TUV'e girmemelisiniz. 3500 kg'dan sonra araç sınıfı değişiyor. Farkedilirse başınız ağrır,enazından depoları boş tutmalısınız.
Levent
Samsunda inşaatcı, karavan tutkunu abimizden sonra bugünde, ziyaretimize gelen Off road defender kullanıcı arkadaşımız, yakında karavancılığa transfer olur.