KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan
Ahmet moralinizi bozmayın ben sizin ne yaşadığınızı tahmin ediyorum. Aynı üretici ile benimde bir münasebetim olmuştu. Aracınızı altınıza çektiğiniz zaman bir de bir buluşma sonrası hiçbir sıkıntınız kalmaz. Nazara geldi nazara...
Eksik olanları düşünmüyorum zaten atarım Berkant'in kafasına hallettiririm hepsini, hoş her sen merak etme ben hallederim diyen, son anda su koyveriyor Berkant da arıza yapabilir ya neyse asıl kızdığım tavırlar. Hakslisin valla önce kendi nazarım degmistir
karavanınızı iyi günlerde kullanın çok güzel olacak,kaçırdıysam kusura bakmayın karavan dizaynını hangi firmaya yaptırıyorsunuz ve yaklaşık maliyeti öğrenebilirmiyiz.
Son yazdığımdan bu yana gitmedim Adapazarı tarafına hiç, ne alemde karavan bilmiyorum isin kötüsü bilmemde istemiyorum Nevzat keske bende senin gibi gidip Almanya'da yaptirsaydim öyle pişmanım ki.
ahmocan' Alıntı:
Son yazdığımdan bu yana gitmedim Adapazarı tarafına hiç, ne alemde karavan bilmiyorum isin kötüsü bilmemde istemiyorum Nevzat keske bende senin gibi gidip Almanya'da yaptirsaydim öyle pişmanım ki.
Abi bence ümitsizliye kapılma,onca para gömdün, emeklerin var hayaller var... soğutma kendini olan olmuş... olduğu kadarıyla al hele bir düş yollara,zamanla eksik gedik düzeltilir... eskiler boşa dememiş '' kervan yolda düzelir'' diye ...