Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Herkese selam Abdullah beyin karavanı eminim çok güzel bi karavan olacak elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz ve bu karavan Ankaradan çıkacak ve bilinecekki Artık Ankardada profesyonel bi karavan firması var, hadi hayırlısı.
NOT:Eleştiri ve övgülerinizi duymaktan memnuniyet duyarım saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
Bu araba çok güzel, yıllar önce bir kere görmüştüm, İzmir'den bir spor klübünün taşıma aracıydı. Ondan sonra da böyle bir araçla karşılaşmadım. İlk gördüğümdeki tepkim, "amma güzel karavan olur" olmuştu. Aydınlık, kaba değil ve sevimli.
renaiss' Alıntı:
Bu araba çok güzel, yıllar önce bir kere görmüştüm, İzmir'den bir spor klübünün taşıma aracıydı. Ondan sonra da böyle bir araçla karşılaşmadım. İlk gördüğümdeki tepkim, "amma güzel karavan olur" olmuştu. Aydınlık, kaba değil ve sevimli.
bülent usta' Alıntı:
Herkese selam Abdullah beyin karavanı eminim çok güzel bi karavan olacak elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz ve bu karavan Ankaradan çıkacak ve bilinecekki Artık Ankardada profesyonel bi karavan firması var, hadi hayırlısı.
NOT:Eleştiri ve övgülerinizi duymaktan memnuniyet duyarım saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
Saol Bülent usta.
Bende senin bu samimi fikirlerine yürekten inanıyorum.
Camper konusunda ANKARA'da profosyenel olarak bu işi senden daha iyi yapacak biri daha olmadığını biliyorum.