Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,887

Etiketler

Böyle bir Hundai ilk defa görüyorum, başlık hundai diye geçince pek dikkatimi çekmemişti açıkcası, aklıma o starex ler gelmişti, fakat bu araç gerçekten güzel görünüyor, en güzel tarafıda yan duvarların eğimli değil dik olmaları, hayırlı olsun.

Sağ taraftaki kapının yanında olan camı sanırım mutfak için düşündünüz, eğer öyle ise yaz için çok küçük kış için iyi bir
ölçü olmuş. Keşke demeden gözden geçirin lütfen.Selamlar.

Abdullah bey eğer sağ cam levent beyin dediği gibi ise bende birkez daha düşünün derim bide bülent ustama,da sorun aklına yattımı diye ustam yine bana sitem edecek ben ne deyim müşteri isteği dicek bence deme sayın ustam bu işi kullanan kadar,da yapan da fikir vermeli der tekrar kolay gelsin Abdullah bey sizede Bülent ustam görüşmek dileği ile

Merhaba, Abdullah bey;
Motokaravan hayaliniz gerçekleşiyor, tekrar hayırlı olsun.
Günden güne kendi kimliğine yaklaşmakta...
İç dizaynıda mükemmel olacak İnşaallah.
Bülent Beyede selamlarımı iletin.
Selam ve Saygılar

güngör' Alıntı:
Sağ taraftaki kapının yanında olan camı sanırım mutfak için düşündünüz, eğer öyle ise yaz için çok küçük kış için iyi bir
ölçü olmuş. Keşke demeden gözden geçirin lütfen.Selamlar.
Levent bey öneriniz için teşekkürler.
Mutfak için ayırdığım kısım 1300mm.Şu an oradaki cam 105 cm.
Sanki bana yeter gibi geldi ama mutlaka tekrar ölçüleri gözden geçririm.
Tekrar teşekkürler. Selamlar.............

Aka' Alıntı:
Böyle bir Hundai ilk defa görüyorum, başlık hundai diye geçince pek dikkatimi çekmemişti açıkcası, aklıma o starex ler gelmişti, fakat bu araç gerçekten güzel görünüyor, en güzel tarafıda yan duvarların eğimli değil dik olmaları, hayırlı olsun.
İnanın bende ilk defa gördüm. Ve tam da benim istediğim araç diyerek satın aldım.

edessastelio' Alıntı:
Merhaba, Abdullah bey;
Motokaravan hayaliniz gerçekleşiyor, tekrar hayırlı olsun.
Günden güne kendi kimliğine yaklaşmakta...
İç dizaynıda mükemmel olacak İnşaallah.
Bülent Beyede selamlarımı iletin.
Selam ve Saygılar
Teşekkürler Ahmet bey.
Güzel olacak. Bende cok güzel olacağına inanıyorum.
Uzun bir rüyaydı, ve artık gercek olmasına az kaldı.
Tanrım tüm isteyenlerin rüyalarını gerceğe dönüştürsün.

TUGAY58' Alıntı:
Abdullah bey eğer sağ cam levent beyin dediği gibi ise bende birkez daha düşünün derim bide bülent ustama,da sorun aklına yattımı diye ustam yine bana sitem edecek ben ne deyim müşteri isteği dicek bence deme sayın ustam bu işi kullanan kadar,da yapan da fikir vermeli der tekrar kolay gelsin Abdullah bey sizede Bülent ustam görüşmek dileği ile
YOOOOOOOO Tugay bey burada bülent usta müşteri istedi bende öyle yaptım diyemez.
Her aşamasına beraber karar verdik.
Tabiki sizlerden gelen öneriler dahilinde ve Bülent ustanın tercübeleriyle.
Bu işin sucu da sevabı da Bülent Ustanın.
Şu ana kadar yorum yapmadıysada eminim oda tüm yazılanları okuyordur.

Evet bülent usta siteyi takip ediyo bence doğru olanı yapıyo aslında bu sevdada bu işi yapan firmalar bu siteyi inceden inceye irdelemeliler Kendilerine güveniyorlarsa bülent usta yaptığı bir karavanı bana bildirdi yola cıktı diye yaptığına güvenmese yazmazdı eline sağlık usta

Valla ben olsam, bu aracı bir şekilde 4 yada 5 kişilik diye ruhsata işletmeye çalışırdım. arkadaki 2 koltuğa emniyet kemeri vs. takarak. ileride ne olur belli olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR