zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Bize de vira Bismillah demek kalıyor... Tekrar hayırlı olsun. Eminim süper bir karavan çıkacak. Koltuklar sökülünce ortaya çıkan kaloriferin işinize yarayacağını düşünüyorum
Teşekkürler,zentoz' Alıntı:Bize de vira Bismillah demek kalıyor... Tekrar hayırlı olsun. Eminim süper bir karavan çıkacak. Koltuklar sökülünce ortaya çıkan kaloriferin işinize yarayacağını düşünüyorum
Teşekkürler İsmail bey.mdr' Alıntı:Abdullah bey merhaba,
açtıgınız topigi yeni gördüm..Allah utandırmasın..Gönlünüze göre,güzel bir karavan çıkması tek dilegimizdir.
Plan göresllerini merakla bekliyoruz..
abdullah tepe' Alıntı:Teşekkürler İsmail bey.
İç dizayn standart bir şekil. Ama araç ölçülerine göre oldukca ferah olacak.
PDF dosyasını yüklemiştim. 1 - 2 sayfa geride olması lazım.
Gözükmemişse tekrar yüklerim.
Öncelikle teşekkürler.tango' Alıntı:Abdullah bey kaloriferleri sökme konusunda bir kez daha düşünün derim yolculuk esnasında hiç enerji harcamadan aracınızı ısıtacak bir sistem (malum aracınız bir hayli büyük)Durduğunuz zaman sıcak aracı vebosta ile sıcacklığını korumanız daha kolay öteki türlü soğuk bir aracı yeterli sıcaklığa ulaştırmanız hem vakit hemde yakıt sarfiyatı demektir.
Yolculuk esnasında önden ne kadar sıcaklık kullansanızda aracın arkası soğuk olduğundan uzun bir süre soğuk yolculuk yapmanız demektir.Ben yaşadığım için söyliyorum şimdiki aracımda arkada bağımsız bir kalorifer var araç içi çok çabuk ısınıyor ve durduğumda mozotlu ısıtıcım sıcaklığı devamlı sabit kılıyor.
Tabi sizde bunları düşünmüş olabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.Selamlar...
Teşekkürler.zentoz' Alıntı:Sizin aracın benzeri bir karavan bulmakta zorlandım ama bir tane buldum... Belki fikir verir...
http://travel-on-a-shoe-string.blogspot.fr/2011/12/manny-pacquiaos-pac-van.html
Merhaba Hikmet beyraptor' Alıntı:Abdullah bey karavanınız hayırlı olsun çok güzel seçim bende bu aracı yolda görmüş mükemmel karavan olur diye kafamdan geçirmiştim bir süre bu araçtan baktım sadece bir tane buldum oda biraz döküktü vazgeçtim.görüntüsü karavan için mükemmel bence ama performans ve yakıt nasıl olur acaba merak ediyorum .bende gecenlerde kendi karavanımı sattım ve yeni bir araç aldım şu an saly karavanda alkovenli karavana dönüşüyor .bende ankarada ikamet etmekteyim ve vw servisim var yani sanayiciyim.bir yardımım olursa arayabilirsiniz.görüşmek üzere.(ayrıca ikinci kalörifere bir yer bulun bence aracı kışın kullanacaksanız size çok lazım tecrübe ile saabittir).tel 0532 764 58 08.
abdullah tepe' Alıntı:Öncelikle teşekkürler.
Sanırım haklısınız. Arka tarafa yatak altından orta koridora üfleyecek şekilde yerleştirebiliriz.
Hemen yatak altında kalacağı için de yer işgal etmez.
Teşekkürler Halil Beyhalilo11' Alıntı:kolay gelsin Abdullah bey eminim çok güzel olacak