Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,883
Bize de vira Bismillah demek kalıyor... Tekrar hayırlı olsun. Eminim süper bir karavan çıkacak. Koltuklar sökülünce ortaya çıkan kaloriferin işinize yarayacağını düşünüyorum

Etiketler
Abdullah bey merhaba,

açtıgınız topigi yeni gördüm..Allah utandırmasın..Gönlünüze göre,güzel bir karavan çıkması tek dilegimizdir.

Plan göresllerini merakla bekliyoruz..

zentoz' Alıntı:
Bize de vira Bismillah demek kalıyor... Tekrar hayırlı olsun. Eminim süper bir karavan çıkacak. Koltuklar sökülünce ortaya çıkan kaloriferin işinize yarayacağını düşünüyorum
Teşekkürler,
Başlamak bitirmenin yarısı derler, bizde yarıyı geçtik sanırım.
Bu araçta biri önde,diğeri arkada birbirinden bağımsız 2 kalorifer sistemi var.
Yaşam alanı için webasto düşündüğüm için, arkadakileri sökmeyi düşünüyorum.

mdr' Alıntı:
Abdullah bey merhaba,

açtıgınız topigi yeni gördüm..Allah utandırmasın..Gönlünüze göre,güzel bir karavan çıkması tek dilegimizdir.

Plan göresllerini merakla bekliyoruz..
Teşekkürler İsmail bey.
İç dizayn standart bir şekil. Ama araç ölçülerine göre oldukca ferah olacak.
PDF dosyasını yüklemiştim. 1 - 2 sayfa geride olması lazım.
Gözükmemişse tekrar yüklerim.

Şimdi gördüm planınızı Abdullah bey..
tek eleştirim..80*80 wc ölçüsü bana biraz küçük geldi.İnanın ilerde bu kadar büyük bir karavanda bunu neden küçük tutmuşum diyeceksiniz..Bana göre 95*90 ölçüsü minumum olmalı..

abdullah tepe' Alıntı:
Teşekkürler İsmail bey.
İç dizayn standart bir şekil. Ama araç ölçülerine göre oldukca ferah olacak.
PDF dosyasını yüklemiştim. 1 - 2 sayfa geride olması lazım.
Gözükmemişse tekrar yüklerim.

Bende banyo konusunda inanın cok hassastım.
80 * 80 sadece duşakabin tarafı, + lavabo tarafıda var.
Evlerimizde bile 80 * 80 duş teknesi kullanıyoruz.
Bu yüzden yeter diye düşündüm.

Abdullah bey kaloriferleri sökme konusunda bir kez daha düşünün derim yolculuk esnasında hiç enerji harcamadan aracınızı ısıtacak bir sistem (malum aracınız bir hayli büyük)Durduğunuz zaman sıcak aracı vebosta ile sıcacklığını korumanız daha kolay öteki türlü soğuk bir aracı yeterli sıcaklığa ulaştırmanız hem vakit hemde yakıt sarfiyatı demektir.
Yolculuk esnasında önden ne kadar sıcaklık kullansanızda aracın arkası soğuk olduğundan uzun bir süre soğuk yolculuk yapmanız demektir.Ben yaşadığım için söyliyorum şimdiki aracımda arkada bağımsız bir kalorifer var araç içi çok çabuk ısınıyor ve durduğumda mozotlu ısıtıcım sıcaklığı devamlı sabit kılıyor.
Tabi sizde bunları düşünmüş olabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.Selamlar...

Sizin aracın benzeri bir karavan bulmakta zorlandım ama bir tane buldum... Belki fikir verir...

http://travel-on-a-shoe-string.blogspot.fr/2011/12/manny-pacquiaos-pac-van.html

Abdullah bey karavanınız hayırlı olsun çok güzel seçim bende bu aracı yolda görmüş mükemmel karavan olur diye kafamdan geçirmiştim bir süre bu araçtan baktım sadece bir tane buldum oda biraz döküktü vazgeçtim.görüntüsü karavan için mükemmel bence ama performans ve yakıt nasıl olur acaba merak ediyorum .bende gecenlerde kendi karavanımı sattım ve yeni bir araç aldım şu an saly karavanda alkovenli karavana dönüşüyor .bende ankarada ikamet etmekteyim ve vw servisim var yani sanayiciyim.bir yardımım olursa arayabilirsiniz.görüşmek üzere.(ayrıca ikinci kalörifere bir yer bulun bence aracı kışın kullanacaksanız size çok lazım tecrübe ile saabittir).tel 0532 764 58 08.

tango' Alıntı:
Abdullah bey kaloriferleri sökme konusunda bir kez daha düşünün derim yolculuk esnasında hiç enerji harcamadan aracınızı ısıtacak bir sistem (malum aracınız bir hayli büyük)Durduğunuz zaman sıcak aracı vebosta ile sıcacklığını korumanız daha kolay öteki türlü soğuk bir aracı yeterli sıcaklığa ulaştırmanız hem vakit hemde yakıt sarfiyatı demektir.
Yolculuk esnasında önden ne kadar sıcaklık kullansanızda aracın arkası soğuk olduğundan uzun bir süre soğuk yolculuk yapmanız demektir.Ben yaşadığım için söyliyorum şimdiki aracımda arkada bağımsız bir kalorifer var araç içi çok çabuk ısınıyor ve durduğumda mozotlu ısıtıcım sıcaklığı devamlı sabit kılıyor.
Tabi sizde bunları düşünmüş olabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.Selamlar...
Öncelikle teşekkürler.
Sanırım haklısınız. Arka tarafa yatak altından orta koridora üfleyecek şekilde yerleştirebiliriz.
Hemen yatak altında kalacağı için de yer işgal etmez.

zentoz' Alıntı:
Sizin aracın benzeri bir karavan bulmakta zorlandım ama bir tane buldum... Belki fikir verir...

http://travel-on-a-shoe-string.blogspot.fr/2011/12/manny-pacquiaos-pac-van.html
Teşekkürler.
Bende internetde uzun süre aramış aynı aracı bulmuştum.
Deri kaplama koltuklar banyo cok hoşuma gitmişti.
Maddiyat tabiki........

raptor' Alıntı:
Abdullah bey karavanınız hayırlı olsun çok güzel seçim bende bu aracı yolda görmüş mükemmel karavan olur diye kafamdan geçirmiştim bir süre bu araçtan baktım sadece bir tane buldum oda biraz döküktü vazgeçtim.görüntüsü karavan için mükemmel bence ama performans ve yakıt nasıl olur acaba merak ediyorum .bende gecenlerde kendi karavanımı sattım ve yeni bir araç aldım şu an saly karavanda alkovenli karavana dönüşüyor .bende ankarada ikamet etmekteyim ve vw servisim var yani sanayiciyim.bir yardımım olursa arayabilirsiniz.görüşmek üzere.(ayrıca ikinci kalörifere bir yer bulun bence aracı kışın kullanacaksanız size çok lazım tecrübe ile saabittir).tel 0532 764 58 08.
Merhaba Hikmet bey
Sizin karavanınızda ( yeni yapılan ) şimdiden hayırlı olsun.
Aracın sürüş zevki, ve çekişi gercekten cok güzel. Ben ilker son durak pazar yerine yakın oturuyorum.
Malum yüksek bir noktası ANKARA'nın.Gercekten hiç sıkıntı yaratmıyor.Belkide ben büyük araca yatkın olduğum içindir.
Sakıncası olmazsa mutlaka ararım.
Görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR