Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
abdullah tepe' Alıntı:
Bu arada medaratörümüzden de bir ricam var. Eğer forum kurallarına aykırı olmazsa, karavan yapımı gibi, Bülent ustanın yeri içinde bir topik acalım ve burada arkadaşlar hem Bülent ustayı tanısın ,hemde karavan imalatı konusunda akıllarına gelecek her türlü soruyu da Bülent ustamıza sorsunlar. Bülent usta sanırım bu soruları cevapsız bırakmaz.
Abdullah bey merhaba;
Öneriniz ilk bakışta çok olumlu gibi görünsede AMATÖR ellere ve beyinlere haksızlık etmeyi istemeyeceğinizi düşünüyorum.
Gezenbilir sadece yönetim anlamında profesyonel olmaya çabalayan Gezi Portalı olmalıdır, amacımız katılımcıların amatör ruhu
yaşatan kendi ihtiyaçları için emeklerini ortaya koyarken ihtiyacı olanlarada bilgi ve tecrübelerini yansıtan üyelerimizin alanı
olarak kalmalıdır.
Profesyonellere hiçmi alan yok diye sorulabilir, elbet var tüm firmalarımıza reklam kanallarımız açıktır. Bunun yanında geçen yıl
ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza sponsor olarak maddi manevi destek olabilirler,ilerki dönemler için planladığımız değişik
konular içinde Karavan Dünyasına destek olabilirler.
Konuyu açtığınız için yazıyorum tüm yarışma ve organizasyonlar sponsor desteği ile yapılabilmektedir bunun içinde mutlaka desteğe ihtiyaç vardır, bu türden tüm destekler ödüle hak kazanan arkadaşlarımıza aktarılmaktadır.
Amatörlüğe yaptığım vurgunun bilmeyenler için anlaşılabilmesi adına tekrarlamakta yarar olacaktır; yönetimdeki tüm arkadaşlarımız
gönüllü olarak ve amatörce çabalamakta olup bu çaba ve emeğimizi Gezenbilir Gezi Portalı için ve siz üyelerimizin yararı adına
olduğunun bilinmesini isteriz.
Sevgi ve Selamlar