ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Şayet önlem dedikleri bu ise buna sadece gülünür
@selsun ise sadece vana kullanmakta.
Kırmızı renkli dedantörü evde büyük tüpte kullanıyorum, bittiğinde yenisi gelene kadar küçük tüpü takıp evdeki ocakları kullanıyorum.Bayinin vitrininden çektim. Kırmızı ve mavi renkteki dedenatörler 70 tl debi ayarı yok
Yapımda gerekli olacak donanım ve temel ihtiyaçların satın alımlarını tamamladım. Araç maalesef daha yok. Pazar gecesi gördüğüm bir araç ilanını, Pazartesi ikinci sırada görme randevusu alabildim, ama ilk talipli satın aldı..
Janberk bey,
Sızdırmaz kasa için yasal zorunluluk olan ülkelerde karavanını kendi yapanlar, kasa kenarlarını vidalarken iki plaka arasına az birkaç milimetrelik silikon boru koymaktalar. Üstelik bunu yeterli bulmazsanız köşeleri içten ahşap tutuculuğundan emin olduğunuz uygun bir dolgu maddesi ile izole de edebilirsiniz.
Yukarıda kalan boru delikleri için de ayni durum söz konusu olmakta.
Başlıkta gönderdiğim PDF dosyasında bu boruların kapaklar için de kullanıldığı görülüyor..
Sanırım hepsini zaten düşünmüş olmalısınız ?
Galiba böyle bir kasayı abartılı görmemeniz yapınızla ilgili olmalı ?
Ekli dosyayı görüntüle 635556
Aracınızı nihayet aldınız mı ?
Siz elinizden gelen gayreti yaptıktan sonra gerisi nasıp meselesi. Kırklareli pınarhisarda üç ay önce emlakçıyla 74 bin liraya anlaştığım tarlayı araya başka müşteriler girip fiyat 84 bin liraya çıkınca tamamen başka arayışlara başladım. Ama dönüp dolaşıp sahibinin acil daire alacağından aynı tarlayı 65 bin liraya aldım tamamıyla nasıp kısmet.Yapımda gerekli olacak donanım ve temel ihtiyaçların satın alımlarını tamamladım. Araç maalesef daha yok. Pazar gecesi gördüğüm bir araç ilanını, Pazartesi ikinci sırada görme randevusu alabildim, ama ilk talipli satın aldı.
10 gün önce de aynı olay meydana geldi.
Biraz daha hızlanmamız gerekiyor herhalde.
Almanya‘ da gaz sistemi için ruhsat alınırken dikkat edilen bir nokta da tüplerle ocak arasının kapalı olması. Herhalde ısınan ocaǧın tüpleri etkilememesi için olsa gerek.....
Tüp ile ocak arasındaki mesafe oldukça kısa
...
Bu ürün için dolumu 11kg'ya kadar olan tüpler için.uygundur notu düşülmüş.
Bizdeki tüpler 12kg olduğu için kullanıma uygun değildir olarak mı anlamalıyız.
GOK EN71 Karavan Basınç Regülatörü - Tüp Dedantörü | AGUS
GOK EN71 Karavan Basınç Regülatörü (Tüp dedantörü) taksit seçenekleri, aynı gün kargo ve AGUS güvencesiyle www.agus.com.tr adresinde!www.agus.com.tr
Aşağıdaki iki açıklama yanlış anlamaya yol açabilir. Almanya’da satılan da böyle bir açıklama yok. Dısarda kullanımı belki hortum 1m uzun olduğu için yazılmış oabilir. Amanya’da bu hortum karavanda 40 cm den uzun olamaz.
https://www.campingwagner.de/produc...er-1-2kg-h--30mbar--Einsatz--RM-Caravan-.html
Dolum ağırlığı 11 KG'ya kadar olan tüpler için uygundur.
Yalnızca dış mekan kullanımı için tasarlanmı