Ağzımı açtım en sonunda , Kayseri de avşar köylerine balığa gidiyoruz , köyün içinden geçiyoruz yakınımızda 2 el ateş edildi , bunlar bize mi ateş etti dedim arkadaşlara , neden etsinler bi şey varsa dur desinler dediler , köyü 2 kilometre çıktıkki bir reno taksi önümüzü kesti ellerinde tabanca tüfek durduk , noldu yahu dedik , silah attık niye durmadınız , dur dedinizmi dedik , dön geri köye dediler döndük , mahkeme kurmuşlar , koyunlarımızı çalıyorlar kimliklerinizi verin hırsız olmadığınızı ispat edin , balıkçılıkla koyun hırsızlığının alakası ne ? neyse muhtara dedimki ben filan yerde müdürüm , ayıp bu sizin yaptığınız , dediki kusura bakma , ama köyümüzde balık tutamazsınız . La havle vela , tamam dedik geri geldik karşı yoldan 2 köy ileri geçtik , attık oltaları , burada bir köylü ile sobbete başladık , başımıza geleni anlattık , söz konusu köylüler için " bu puştlar birbirlerinin koyunlarını çalıp yoldan geçenleri mi hırsız tutuyorlar " dedi . Bu puştları ben ne yapayım şimdi . Ya yanımda hanım çocuklar olsaydı , koltuğun altında silah dolu duruyordu , ben bu puştları vurmazmıydım he !
Mesut abiciğim uzman olduğun konularda saygımız sonsuz , ama her konuya atlama lütfen , daha anlatılacak çok hatıram var . Kitap olur yazsam .