Karavancılar Arası Dayanışma...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,984
E

egeli

Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlar,

Karavancılığa adım attığımız andan itibaren her yerden dostlarımız oldu, hepimizin... Nereye gidersek gidelim, bir sıkıntıya düştüğümüzde arayıp, yardım isteyebileceğimiz bir dostumuz var.. Sadece sanal olarak tanıştığımız halde, karşılıklı bir fincan kahvesini yudumlayabileceğimiz arkadaşlarımız var... Biz bundan öylesine mutluyuz ki... :smiley: :smiley:

Uzun yıllar içinde öğrendik ki, karavancılık yardımlaşma, dayanışma demektir. Karavancılık, arkadaşlık, dostluk demektir.. Karavancılar, dosttan öte kardeştirler.. Her karavancının, her yerde bir bardak çayını içeceği bir kardeşi vardır. Böyle olduğuna bütün kalbimizle inanıyoruz... :D :smiley:

Son olarak yaşadığımız bir konu, haksız olmadığımızı gösterdi, bize.. Bursa'da acilen kiralık bir eve ihtiyaç duyduk. Sadece bir telefonumuzla İlhan Güneş ve Şaban Kırbaş kardeşlerimiz, büyük özveriyle kısa zamanda bulup, bizim adımıza gerekeni yaptılar.. Bize sadece gidip eşyalarımızı yerleştirmek kaldı.. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz..

Bütün karavancı dostların birbirlerine ihtiyaç duyduğu zamanlarda aynı hassasiyetle yardımcı olabileceklerine inanıyoruz. İyi ki karavancıyız.. İyi ki böyle dostluklar var...

Bu arada, Şaban Kardeşimizin yeni aracını görme şansımız oldu.. Gerçekten çok özenle çalışılmış, kaliteli bir karavan ortaya çıkmış.. Sağlıklı, keyifli gezilerde kullanmasını diliyoruz...

Bütün karavancı dostlarımıza sevgi ve saygılar...

Etiketler
Ynt: Karavancılar Arası Dayanışma...

İlhan ve Şaban gibi yardım sever ve müstesna kişilikler ile tanışma şansına bende nasip oldum. :smiley:

Levent bey görünen o ki, yakında "@marmaralı" isteği ile, isim değişikliği dilekçesi alacaksınız ? ;)

Düşüncem doğru ise aman adresinizi yazmayın Yavuz bey. Türkiye'de hırsızların bu kadar rahat çalışabileceği ikinci bir ev tahmin edemiyorum da. :D

egeli' Alıntı:
Uzun yıllar içinde öğrendik ki, karavancılık yardımlaşma, dayanışma demektir. Karavancılık, arkadaşlık, dostluk demektir.. Karavancılar, dosttan öte kardeştirler.. Her karavancının, her yerde bir bardak çayını içeceği bir kardeşi vardır. Böyle olduğuna bütün kalbimizle inanıyoruz... :D :smiley:

Bütün karavancı dostlarımıza sevgi ve saygılar...
Biz de aynı duygularla yollardayız, Emmi mize, yenge mize, abi ve kardeşlerimize faydalı olduysak ne mutlu bize. Güler yüzünüz, tatlı diliniz yeter bize.

Sevgi ve saygılarımızla.

İlhan beyin yardımseverliğine o kadar alıştıkki yanılgıya düşüp sıradan bir durum gibi algılanmamalı.

İlhan beye ve tüm yardımsever dostlara, sizleri tanımaktan mutluyuz,saygı,selam ve teşekkürler.

Bu güzel aile ile tanıştığımız ilk günden beri bize de içten yakınlığını esirgemez İlhan abi. İyi varsın emmi :smiley:

Merhaba,
Biz karavancıların olmazsa olmazlarından olan birbiri ile dayanışma , yardımlaşma, her birlikteliğinizde
önemle vurgu yaptığımız bir konudur..ve seyahatlerimiz de, yer seçiminden tutunda . her hangi bir arıza veya
usta gereksiniminde bu daha bir kendini hissettirmekte.
Hangi şehirde kim var? kim nerede.
bu sağlıklı yürütüldüğü takdirde, büyük avantaj sağlamakta..
bu arada , İzmir olarak 27 mart tarihinde, III. cüsü gerçekleşecek, yeni yıla 2015 'e başlangıç etkinliği
bu kez aramıza yeni katılan Sami TOLU arkadaşımız tarafından organize edilecek..duyurusu yapılmadan,
size önceden söz verdiğim gibi haberinizin olmasını istedim..
Ülker-Yavuz çifti olarak saygılarımı sunarım..sevgiyle kalın...saimsimsir

Yavuz Ağabey , aynı ve benzeri durumlar söz konusu olduğunda sizlerin de bize aynı davranışı göstereceğinizden eminim. :smiley: İlhan Ağabey'in de dediği gibi güler yüzleriniz bize yeter. :D

EvliyaCelebi2' Alıntı:
İlhan ve Şaban gibi yardım sever ve müstesna kişilikler ile tanışma şansına bende nasip oldum. :D

Merhaba Mesut Ağabey.Senin gibi evrensel bir kişi ile tanışmış olmaktan inan bende çok memnunum. ;) Umarım bu yaz Misi'de tekrar bir araya gelme şansımız olur.

Herkes birbiriyle tanışmaktan öylesine mutlu ifadelerle bahsediyor ki, söylemeden edemedim: İyi ki benim de karavanım var ve tanıyım, tanımıyım biliyorum bir dolu dostum da var.
Tanıdığım karavancı dostlar henüz tanımadıklarımın bana göre güvencesi, daha kötü olanına rastlamadım.
Oysa karavan alırken hiç de aklımda olmayan şeydi aynı zamanda dostluklara vesile olacağı.

Merhabalar. Daha karavanım yok araştırma ve biriktirme aşamasındayım.
ama yinede bu site ve dostları sayesınde bu işin ne kadar doğru olduğu aklımda pekişiyor. öok teşekkürler kendi adıma

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri