Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,245
Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Etiketler

Abdi abiyi bacanağı için karavan almaya ankaraya geldiğinde tanımıştım daha sonraları bir kaçkez beni arayıp halimi hatrımı sormuştu çok iyi niyetli güleç yüzlü harbii bir insandı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun seni hiç unutmayacağız Abdi abi

Allah rahmet eylesin Abdi abi, seni unutmayacağız..!

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Abdi Bey'i çok iyi anlatan satırlar; sağol Bülent...

Cavid Sezen

Allah rahmet eylesin diyorum.......Abdi abicim seni çoooook severdik....... Çoğu muhabbetimizin içinde ismin geçmeden olmazdı.. imkansızlıklar içinde elindeki imkanlarla mutlu olmayı bize sen öğrettin... HAYATININ SANA KALAN KISMINDA tam rahat edecek ve güzel günler yaşayacakken aramızdan ayrıldın....Ne yapalım buda Allahın takdiri..... MEKANIN CENNET OLSUN.... Seni hiç unutmayacağız ve kendimize göre espirilerle ve muhabbetlerle seni hep anacağız..............hep aramızda olacaksın....

Az önce siteye girince öğrendim şok oldum. Bir süre beraber tırcılık yapmıştık Çok iyi bir dotumu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.

Allah rahmet etsin.Karşılaşma fırsatımız olmadı ama haberi okuduğumda içim burkuldu gezenbilir dostumuzu kaybetmenin acısını derinden hissettim.Ailesine ve tüm gezenbilir camiasına sabırlar dilerim.

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına ve Gezenbilir karavan camiasına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Abdi beye Allahtan rahmet geride bıraktıklarına,sevenlerine ve gezenbilir ailesine başsağlığı diliyorum

Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin...

Karavancı dünyası bir dostunu daha kaybetti Allahtan rahmet diler tüm karavancı dostların başı sağolsun

SON KONULAR - FORUM