Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?
SEVGİLİ GEZMEYE BAYILAN DERE TEPE YAYILAN
FORUM DA KANUN KANUN DİYENLERİ GÖRÜNCE İÇİ KIYILAN
HAYAL TACİRLERİNCE SOYULAN ..SAF TEMİZ KARDEŞİM....
En son yazı mart 2012...aracım wolkswagen transporter 50. yıl limited edition ...ruhsatta 1+4 yandancamlı panelvan ..aracımda bulunan orjinal webasto ,yatar koltuk,sunroof dışında ==kendi eklediğim mini buzdolabı,gezilerde yanıma aldıgım aygaz pikniktüpüm ,19 litre damacana hayat suyum ,carrefoursadan 359 t.l. ye aldıgım dağ bisikletim ,iki kızım ,kızlarım patenleri,eşim ;eşimin snorkeli,benim paletlerim,deniz gözlüğüm,kamp çadırım (büyük boy 4 kişilik iki odalı)katrancıda çadırın altına serdigim halım 4 m2 ,çubucakta serinletsin diye yanımda götürdügüm ufo marka vantilatörüm,menemen pazarından (bulursam tabi)çok ucuza aldıgım üç dört kavun ,iki karpuz DAHA YAZAYIM MI.......
Arkadaşlar sizi tüm şerefimle temin ederim ki 4 yıldır tüm ege akdenizde karışlamadıgım yer kalmadı...ne bir polis ;ne bir jandarma ;nede kantar görevlisi tartı memuru -YA BU ARAÇ KARAVANMIŞ CEZA KESELİM ..YOK BAGLAYALIM..YOK ŞU...YOK BUU
DEMEDİLER ...DİYEMEZLERDE..O KADAR.....
Şimdi gelelim sadede ..burda yok şu kanun yok bu yönetmelik ..olmaz zinhar olmaz haa...diyen ......... amacı siz keyfine düşkün gezginlere 10 liralık panelvan eskini 60-70 bine çakma karavan yaptım
-abi baaaakkk ruhsatına baaaakk abi ...diyip .......... çalışmak ....olay resmen buuu
Ha aralarında delikanlısı varsa hodri meydan .....kim panelvan aracına eşyalarını koyup gezmekten (yasal agırlık sınırında olmak kaydıyla =çünki kantara benide çıkardılar....benim aracın istiab haddi de düşük 750 kg =4 yolcu da var diye..)ceza yemişse makbuzu buraya yapıştırsın ...ben cezayı ödiyecegim söz...
Bu panelvan araçlarda yada minibüslerde camp yapmanın iki şartı var ..
1-araca kesinlikle lavobo ve ocak koymayacan(kör parmagım kör gözüne demeyecen yanii..)
2-Sandıktan bozma yatak yapmayacan (köy sediri gibi)..Bu iş için şişme yatak 12v biçilmiş kaftan....
Sonrada işi 10 a panelvan alıp 70 satmaya çalışmak olanlara akıl sormayacan...
Canım TÜRKİYEM'DE en fazla ödenen vergi enayi vergisidir ....
BUNU DA SAKIN UNUTMA SEVGİLİ GEZMEYİ SEVEN CANIM KARDEŞİM.... KAL SAĞLICAKLA......