Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,429
Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Bunlarda yeni [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

miniairstream10.jpg

mini-coope-s-clubman-1.jpg

Etiketler

Sayın Osak bildiğiniz varenda olmuş,yaratıcı fikir bence ve sizde şimşekler çakmıştır mutlaka,düşünsenize tamda kenenin en popüler olduğu zamanda 2 duble içmişsiniz ya kenemi var şu ayağımda yoksa kafam mı güzelleşti diye düşünmeye gerek yok varendada yola devam ve düşününce gerçektende mantıklı sağlam bir dış cephe yapılırsa bu şekilde bir menteşe sistemi,arka oda gözükmesin dersen kasaplarda asılan sinekliğin büyüğünden yaptır yada 5 tane farklı sineklik al :smiley: birde portatif geçme çit :smiley:[attachment=1]

miniairstream2.jpg

Bunu tersini motokaravan olarak bu sene Ada kampta görmüştüm. Bir duvar komple yukarı doğru açılıyor, hem tente gibi oluyor hemde tüm karavanın içi ortada :smiley: ama bir loca edasında yemeğini yiyebiliyorsun :smiley: Fransız bir aile idi. ve adam karavanını kendisi yapmıştı :smiley: Bakim çektiğim fotolarda bulabilirsem gönderirim.

DSC02828.jpg

IMGP3173.jpg

Bunlarin sinek derdi yok galiba.

Insel bu karavanı sende görmüşündür. Adakampda benim yanımda idi. Sinek olduğu zaman acmıcan hocam .:smiley:)))

Baştan sona siyah bir sineklikle sorun çözülür hatta kayar şekilde yapılır yerde kaplamaz yada 11 tane kasap sinekliğinden :smiley:

http://www. youtube.com/watch?v=MYUrYPdgkcg&feature=PlayList&p=B7D0AA000B977B38&index=0&playnext=1
Yeri burasi mi bilemedim. Fena degil. Yapilabilir. Merdivene bayildim.

Üstat paylaştığın linkler için tşklr süpre güzel ve kullanışlı karavanlar bunlar. Ama malesef biz Türkiye'de yaşayanlar bu güzel karavanlara ahip olabilme şansına erişemiyoruz. İnşallah Türkiye'de ki karavan imalatçıları bunları örnek alıp bizlerin kullanımına bu ürünleri sunarlar.

ufak tefek bir cekme karavan benzın sarfıyatını cok etkilermi... bide mesela 1600cc lik motoru olan bir arac en fazla hangi buyuklukte bir karavanı cekebilir ?

Sn. Yaybek teşşekür eder, bu forumda da değerli kampçı ve karavancı dostlarla buluşmanın memnuniyetini hepinizle paylaşmak isterim. Ayrıca Sn. rah94'ün sorusuna bilgilerim çerçevesinde cevap vermek isterim. Aracınızla çekebileceğiniz bir karavanın ağırlığı, aracın üretici firmasının yayımladığı araca ait kullanım klavuzu içerisinde yazmaktadır. 1600 cc bir araç tahmini olarak 1100 Kg. ye kadar bir karavanı rahatlıkla çekebilir. Aracınızın yakıt tüketiminde ise %50 ve üzerinde (bu sizin kullanımınıza ve seyahat ettiğiniz yola göre değişir) bir sarfiyata sebep olacaktır. Aşağıda ki linkten aracınızın ne kadar bir ağırlıkta karavan çekebileceğini hesaplayabilirsiniz. İyi günler.

www.whattowcar.com/

oncelıkle bu kadar kısa zamanda yardımcı olmaya calıstıgınız ıcın tesekkur ederım bulent bey...
benım maksadım cok buyuk ıcınde 3 4 kısı kapasıtesı olan bır arac degıl.. gecen senelerde ıstanbulda sahıl yolunda caretta dıye bır marka gormustum
ufak tefek ve hafıf bır cekme karavana benzıyordu fakat ınternetten fıyatlarına baktıgımda ona verılebılecek parayla
bıraz once buyuk dıye bahsettigim karavanlardan alınıp uzerıne para bıle arttırmak mumkun...

sıze baska bır sorum daha olacak
pekı bır karavanda kalite kriterleri nelerdir? sanırım bırcogu fıberglastan yapılııyor yanı kalıte derken ıc dosemesı falan gıbı takıntılarım yok zaten ogrencıyım hem cok pahalıya kacamam hemde o kadar lux seyler aramam ama kopegım ve yanımızda bırde arkadasımla sıgabılecegım yatagı duzgun bır arac ıcın marka onerınız yada baska sıte onerınız olursa sevıınırım.. sayet oncekı msg da yolladıgınız siteyi acamadım..

Sn. rah94 isminizi bilmediğim için bu şekilde hitap ediyorum. Ben aliminyum sandviç panel karavanları polyester karavanlara göre tercih ediyorum. Çünkü kullanılan malzeme fabrikasyon bir üretim AB standartlarında üretiliyor karavan imalatçıları bunu sadece prefabrik duvar gibi birbirine monte edip cam ve kapı yerlerini açıyor sadece. Sahibinden com da ilanı bulunan benim de ilanlarını inceleyip beğendiğim bir kaç ilan linkini size göndereyim kendinizde inceleyin. Ben de en altta ki Can Karavanın karavanın iç yerleşimi farklı kasa aynısı var. Size öneririm çok güzel bir karavan, mükemmel dengeli kesinlikle aracı sallamıyor.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_kullanisli_karavan-77WQQaXQQ14053314WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/4900_tl_ye_cekme_karavan_gezmeye_hazir-73WQQaXQQ14391950WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/alman_mali_2008_gumruk_cikisli-01WQQaXQQ9522204WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2002_model_can_marka_karavan_az_kullanilmis_-47WQQaXQQ13000224WQQpXQQdisplayitem

tesekkur ederim bilent bey adım emir..
sanırım beyoglundaki ilanı degerlendirebilirim.. kendisi butceye daha uygun duruyor :smiley:

Bülent kardeşime (Mayıstosböce) fikir vermesi ümidiyle...

Yaptıracağın remorkun içini marin kontradan (orj.fiberden) gayet hafif olarak yapabilirsin.

Beğenirsen diğer detay fotolarını da koyarım.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR