Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,692
Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

iyi fikir bende oraya lamba monte ettim hatta çadır diktirmeyi düşünmüştüm en arka koltuğu aşşağı indirip altına koyuyorum yazın tül de olabilir

Etiketler

Evet yüksek tavan olmayan transporterler için iyi bir çözüm. Transporterin içi 140 cm yükseklikte. 40 cm düşükte 4 m2 bir katlanıp açılabilen baklavalı sacdan bir platform. 180 cm yükseklikte, açık olan arka kapağın üstünü de kapatabilecek şekilde bi çadır. Transporterin bagajında Cavid beyin L300'ündeki mutfak gibi bir mutfak tezgahı. Bu mutfak dışarıdan kullanılabiliyor. Evet olabilir...

Buna benzer imal edilmiş 2 kişilik bir çekme karavan var, satılık, mutfak kısmı arkada, bagaj kapısı gibi açılınca mutfak ortaya çıkıyor. Sahibinden. com adresinde ilanı var, ama kışlık kullanıma gelmez...
http://www.sahibinden.com/2007_ozel_yapim_super_karavan-02WQQaXQQ10469737WQQpXQQdisplayitem

Sayın Ahmet Bey (aslanahmet),

aslanahmet' Alıntı:
Evet yüksek tavan olmayan transporterler için iyi bir çözüm. Transporterin içi 140 cm yükseklikte. 40 cm düşükte 4 m2 bir katlanıp açılabilen baklavalı sacdan bir platform. 180 cm yükseklikte, açık olan arka kapağın üstünü de kapatabilecek şekilde bi çadır. Transporterin bagajında Cavid beyin L300'ündeki mutfak gibi bir mutfak tezgahı. Bu mutfak dışarıdan kullanılabiliyor. Evet olabilir...

Ben de arka için bir çadır diktirdim. Yalnız bu çadır, arka kapının isteğe göre bir tarafını kapatabiliyor. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24554.0 Fotoğrafta gördüğünüz üzere, ocak en küçük bir rüzgarda etkileniyor. Bunu engellemek için, gereksinime göre, sağ ya da sol tarafa bu çadırı yerleştiriyorum. Hatta kuytusunda oturmak, yemeği yemek, çay içmek...olanağı oluyor. İçerde yemek yapmak zor olacağı için böyle yaptım. Ayrıca biz çok soğuk aylarda gezilere biraz ara vermek zorundayız. (Aracın özelliği nedeniyle)

Sudan etkilenmeyecek bir çadır daha düşünüyorum. Aracın arka kapısını açtığımda, şimdiki gibi bir tarafını değil, üç tarafını kapatan bir çadır olmalı. Sıcak mevsimde, doğada, çok gerekli olursa duş alabilmek için. Karar vermedim daha ama. Kolay gelsin.

Cavid Sezen

sn gezmen
arka bagaj kapısına duş ıhtıyaclarımızı karsılamak amacı ıle uc yanından kancalar yarımı ıle (15 sny) asagıya 40 cm kalacak sekılde asarak ıhtıyacımızı karsıladık. ılave olarak uzerınde durmak ıcın ayaklarını kestıgım bır pılastık sehpayı camurdan korunmak ıcın yapmıstım .su basıncınada gelınce kalın platık bıdonun (20 lt) pasolu kapagına da hasere ılaclama pompayı monte ederek dustelefonununda ac kapa olanından takmıstım esımle sıralasmalı olarak bırımız basıncı artırıyor dıgerımız dus alıyorduk. bu sıstemı olanakların kısıtlıgı oldugu yerlerde pek hosumuza gıderek kullandık. unutmadan arka brandanın en arkadakı ıkı kosesınede agırlık asarak ucusmayı onlemıstık. mutlaka daha gelıstırılebılır bızımkısı sadece kafamıza gore takılabılmek ıcın buldugumuz pratık cozumler dı. ıcımden geldı anlattım
sıze kolaygelsın.

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=41&alt_kat_id=261&id=5428
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=41&alt_kat_id=261&id=5595#sekme

Cavid Bey, bu iki ürünü kullanarak kendinize çok güzel bir duş yapabilirsiniz.
Bu kabini WC kabini olarak da kullanabilirsiniz.

Sayın orbay74,

Öneriler ve tavsiyeler için teşekkür ederim. Çok ilginç şeyler, duruma göre değerlendireceğim.

Birbirimize uzak değiliz. Siz İzmir'desiniz yanılmıyorsam. Ben de Akhisar'dayım. Görüşüp tanışır, yüzyüze de konuşabiliriz. Akhisar'a gelirseniz beklerim. Ne de olsa, İzmir- Bursa- İstanbul Karayolu üzerindeyiz; ulaşım kolaylığı sağlıyor. 0 533 735 65 93

Cavid Sezen

Ahmet Bey(aslanahmet),

Teşekkür ederim. Özellikle solar duşlar çok pratik gibi. Bu konuyu "serbest muhabbet köşesi"ne mi taşısak ne..

Cavid Sezen

Evet güneşin altında yarım saat kalması yetiyormuş. Sıcak suyun hazır. Pompaya falan da ihtiyacın yok. fiyatı da uygun.
Siz isterseniz ayrı bir konu başlığı açın duşlar hakkında.

Arkadaşlar aynı adreste ben bir de bu ilanı gördüm. Özellikle camperi olup duş imkanı olmayanlar için oldukça avantajlı gözüküyor.
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=41&alt_kat_id=261&id=5429#sekme

aslanahmet' Alıntı:
Evet güneşin altında yarım saat kalması yetiyormuş. Sıcak suyun hazır. Pompaya falan da ihtiyacın yok. fiyatı da uygun.
Arkadaşlar bu ürün stoklarda yok gözüküyor.

sn gezmen
memnunıyetle neden olmasın oldukca yakın yerlerdeyız .bır gun yuz yuze gorusebılmek dılegıyle.
saglık ve mutluluklar mehmet.

Biraz da farklı modelleri ekleyelim

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR