ilyasfb' Alıntı:mrb. güney karavan diye bi firma geçmiş ben ankarada oturuyorum o dediniz firma firmada degil dükkan gibi bişey ve bu işi tamamen ticari ranta dönüştürmüş kişiler sakın bulaşmayın derim bunlar karavancı degil tücaar reno12 dingileri üzerine şase koyup karavan yapıyolr inanmazsanız yada acaba diye bi düşünce oluşursa kafanızda cant kapagını söküp bakmanız yeterli 3bijon ve reno yazar tabi silmedilerse ve karavanın3-4penceresi var ama biri açılabliyo sadece avadanlık yeri yok mutfak lavobo susyunu bile dandşk b bşdona koymuşlar dalgıç pompa falan yok o su meyiliyle akarsa akıyo kısaca bahsedim dedim tercih sizin saygılar
orbay74' Alıntı:sn. serkanguranc.
oncelıkle hos geldınız umarım aradıgınız "ne yapmalıyım" ıkılemınıze bır care bulup aramızda kalmaya devam edersınız. bıldıklerımden ve duyduklarımdan sıze aktarabılmeyı ısterdım fakat, kımlık bılgılerınızde
..bayan.. dıye yazılmıs. bende bır ıkılemde kaldıgım ıcın ne yazabılecegımı tasarlayamadım.
seelamlarımla. mehmet.
Sayın Gürançserkanguranc' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.Adım Serkan İzmir-Karşıyakada oturuyorum.Uzunca bir süredir siteyi takip etmekte ve her yazıyı ve konuları okumaya anlamaya çalışıyorum.Biz 4 kişilik bir aileyizEşim karavan ve kamp konusuna sıcak bakmıyor,ama karavanda alma demiyor.Ben gelemem filan diyor.Acayip derecede ikıileme düştüm.İzmirde kiralama firması varmı bilemiyorum ama Hobim karavandan başkasını bulamadım.Oda günlüğü 350 YTL gibi bir rakam telafuz ettioda yattı tabiiii...Sizin konuyla ilgili götüşlerinizi alabilirmiyim.Ne yapmalıyım?