Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allianz kesinlikle reddediyor rakam bu diyor. Kesinlikle sigorta konusunda Allianz dan uzak durun derim .Kimse benim durumuma düşmesin eş dost tavsiyesi değil karavancı tavsiyesi alın.
Karavan araçlara hala standart gelmedi bende 1989 model araca 418.95 tl ye trafik sigortası yaptırmıştım
araç için herhangi bir tanım bulamıyorlar sıkıntı muhtemelen bundan dolayı çıkıyor
dün karavanımın kamyonet sigortasını iptal ettirip yeni karavan sigortasını yaptırdım, ergo'dan 301,19tl
en ucuz fiyat ergo'da bilginize, bir gün önce iki ayrı ergo acentasından 273tl fiyat aldım bir gün sonra tamam yapın dedim fiyat 301tl çıktı, merkezlerini arayıp sormalarına rağmen kimse aydınlatıcı cevap veremedi , fakat aldığım fiyatlar içinde yine en ucuzu ergo idi,
güneş 700tl
anadolu 492tl
axa 536tl
08/12/2010 da eski sigortayı (350TL)iptal ettirip yeni trafik sigortasını Dubai sigortaya yaptırdım bende...
Özel amaçlı taşıt Motorkaravan 252TL ...
Bu konuda bilgi veren açıklamada bulunan dostlara teşekkürler.
Malesef yok dostum. Araştırmak şart. Ben en iyi fiyatı Dubai sigortadan buldum. Özel amaçlı taşıt Motorkaravan 252TL Hasarsızlık primimde yoktu ... Çok uçuk rakamlar söyleyenler oldu.