Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isolano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,866

Etiketler
Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

enverdede' Alıntı:
Mustafa'ya sorduğunuz sorunun yanıtını izninizle ben vereyimki ( yaklaşık 60 taneye kadar saymıştık,ekşi sözlüke göre 76),arada gezi yazınızı zevkle baştan sona okuduğum anlaşılsın...İbrahim bey paylaşımınızda gezi programı yapanlara çok yararlı olacağını düşündüğüm koordinatlı nokta atışları için ayrıca teşekkürler....

Enver bey Sizin gibi usta karavancıların gezi gezi yazımızı beğenmesi beni çok mutlu etti. .
Gerçektende hem giderken hemde dönerken şu köprüleri hep sayayım demiştim ama etrafa bakmaktan hep atlamıştım.:smiley:
Saygılarımla

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

mustafayetim' Alıntı:
İbrahim abi bu video da senin için.Meteoradaki beraber çok beğendiğimiz Camping Vrachos Kattaki'nin akşamında yunan müziği eşliğinde yemek yerken...

https://www.youtube.com/watch?v=wfGfUvpoiJ4

https://www.youtube.com/watch?v=nefi3D1lAOk

Değerli kardeşim mustafa videolar için çok teşekkür ederim.
Yazımıza her dokunmanla renk katıyorsun.
Videoyu izlerken hemen arka masada Hollanda maçını seyretmem aklıma geldi.:smiley:
Selamlar

isolano' Alıntı:
Enver bey Sizin gibi usta karavancıların gezi gezi yazımızı beğenmesi beni çok mutlu etti. .
Gerçektende hem giderken hemde dönerken şu köprüleri hep sayayım demiştim ama etrafa bakmaktan hep atlamıştım.:smiley:
Saygılarımla
Estağfurullah İbrahim bey,bence karavanın direksiyonuna oturduğu ,marşa bastığı anda herkes usta karavancıdır.Bu gezi ve paylaşımınız bunun göstergesi

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isv

Yazınız çok güzel baştan sona bir solukta okudum. Çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız önümüzdeki yıl planladığım gezi için çok yardımı olucak. Bu yıl garda gölünde lido campigde bizde baya bi yüksek fiyata konakladık. Fiyatına göre kampta pek hoşumuza gitmedi.

Paylaşım için teşekkür ederim. Yapmayı istediğim bir gezi olmuş. Gezi tarihinde Avrupa da iklimin ne kadar farklı olduğu şaşırtıcı.

keremcimen' Alıntı:
Yazınız çok güzel baştan sona bir solukta okudum. Çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız önümüzdeki yıl planladığım gezi için çok yardımı olucak. Bu yıl garda gölünde lido campigde bizde baya bi yüksek fiyata konakladık. Fiyatına göre kampta pek hoşumuza gitmedi.
a.adalioglu' Alıntı:
Paylaşım için teşekkür ederim. Yapmayı istediğim bir gezi olmuş. Gezi tarihinde Avrupa da iklimin ne kadar farklı olduğu şaşırtıcı.

Sayın keremcimen ve Sayın a.adalioglu ilginize ve katkılarınıza çok teşekkür ederim.

Ibrahim bey, paylasiminiz icin cok tesekkürler harika bir gezi Rotasi ve Fotografla süslenmis bir anlatim.Güzel ve SAglikli geziler dilegiyle.

gezgör' Alıntı:
Ibrahim bey, paylasiminiz icin cok tesekkürler harika bir gezi Rotasi ve Fotografla süslenmis bir anlatim.Güzel ve SAglikli geziler dilegiyle.

Sayın gezgör ilginize çok teşekkür ederim.

Paylaşim ve emeğiniz için teşekkürler.Çok güzel bir gezi anlatımı olmuş.Sizin aracı imajda yapılırken görmüştüm.Çok beğenmiştim.Ama İzmir e geleceğini bilmiyordum.İzmirli karavanciların çoğalması çok güzel.Tanışmak dileğiyle.Çok selamlar

Goldwingerr' Alıntı:
Paylaşim ve emeğiniz için teşekkürler.Çok güzel bir gezi anlatımı olmuş.Sizin aracı imajda yapılırken görmüştüm.Çok beğenmiştim.Ama İzmir e geleceğini bilmiyordum.İzmirli karavanciların çoğalması çok güzel.Tanışmak dileğiyle.Çok selamlar
İlginize çok teşekkür ederim Sizin gezilerinizi hep zevkle takip etmiştim. Bu arada aydın ile sizin hakkınızda konuşmuştuk. NordKapp yazı ve fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz :smiley: Selamlar

İbrahim bey merhaba,
Tecrubelerinizi ve anılarınızı bizimle paylaştıgınız için çok teşekkürler. Bu planı izlemek ilk defa yurt dışına karavanla çıkacaklar için bulunmaz kaynak olmuş.
Bende karavan için uygun bir araç sahibi oldum ama henüz dönüşüme başlanmadı. Kafamı kurcalayan bir konuyu size danışmak istedim. Panelvanlar 3 kişilik ve dönüşümden sonra 2 veya 3 kişilik olarak dizayn edilebiliyor diye biliyorum.
Sizin aracınız kaç kişilik olarak olarak dizayn edildi ve eger 4 kişilik degil ise, 4 kişi seyahat sırasında herhangi bir kontrol veya problemle karşılastınızmı? Benim aracım - Ducato 13M3 - ön koltugun tekli yerleşiminden dolayı maksimum 2 kişilik dizayn olabilecek diye düşünüyorum. Ama 4 kişilik özellikle yurt dışı seyahatler yapabilmek mümkün olabilirmi?

Saygılar,

Yıldıray Arslan

Evliyacelebi' Alıntı:
İbrahim bey merhaba,
Tecrubelerinizi ve anılarınızı bizimle paylaştıgınız için çok teşekkürler. Bu planı izlemek ilk defa yurt dışına karavanla çıkacaklar için bulunmaz kaynak olmuş.
Bende karavan için uygun bir araç sahibi oldum ama henüz dönüşüme başlanmadı. Kafamı kurcalayan bir konuyu size danışmak istedim. Panelvanlar 3 kişilik ve dönüşümden sonra 2 veya 3 kişilik olarak dizayn edilebiliyor diye biliyorum.
Sizin aracınız kaç kişilik olarak olarak dizayn edildi ve eger 4 kişilik degil ise, 4 kişi seyahat sırasında herhangi bir kontrol veya problemle karşılastınızmı? Benim aracım - Ducato 13M3 - ön koltugun tekli yerleşiminden dolayı maksimum 2 kişilik dizayn olabilecek diye düşünüyorum. Ama 4 kişilik özellikle yurt dışı seyahatler yapabilmek mümkün olabilirmi?

Saygılar,

Yıldıray Arslan

Yıldıray bey ilginize teşekkür ederim. Ben bir sorun yaşamadım. Daha detaylı bilgi almak isterseniz size İmaj Karavan Aydın Beyin telefonunu veriyorum 02243640583 Size yardımcı olacaktır.
En kısa sürede gezilere başlamanız temennisiyle,
Saygılarımla

İbrahim bey, tek kelimeyle harika bir bir gezi yazısı olmuş. Planlama, uygulama ve gezi sonrası burada paylaşımınız şahsen benim için ciddi bir referans olacak. Çünkü bende de aynı yaşlarda iki çocuk var. ;)Motokaravan sahibi olup benzer yerleri gezmeyi çok arzuluyorum. Izmir'de yaşıyorum, sizinle tanışmak isterim. Bu vesile ile sizin ve ailenizin bayramını kutlarım.:smiley:

eller dert görmesin ibrahim bey harika bir gezi yazısı cm cm anlatılmış herşey

bayramınız mübarek olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR