belkide bir firma yöneticisinin kafasında bir ampül yanacak ve karavanlara uygun yerli üretim ve uygun fiyatlı bir tente üretimine başlayacaklar,hem bizlerin işi görülür,hemde onlar para kazanır
tentecileride maltepe buluşmasına davet ettim, orada mahalle baskısını kurarız ;D
fikirlerimizi,ihtiyaçlarımızı anlatıp neler yapabilirler öğreniriz
ayrıca bende düşünüp araştırıyorum
ben senin söylediğini en başından beri anladım ama eldeki mevcut malzeme ile nasıl çözeriz bunun araştırmasındayım, kafamda bir şey oluştu fakat bu aralar zaman sorunum var full çalışıyorum haftaiçi, boşluğu yakalarsam yapacağım birşeyler
Neredeyse hayalimdeki tente.Gecen ay The walking dead dizisinin tum bolumlerini soluksuz izledikten sonra hayalimdeki tente kesinlikle Winnebago larin neredeyse tamaminda uygulanan ayak uçları arac govdesinde bulunan model
Neredeyse hayalimdeki tente.Gecen ay The walking dead dizisinin tum bolumlerini soluksuz izledikten sonra hayalimdeki tente kesinlikle Winnebago larin neredeyse tamaminda uygulanan ayak uçları arac govdesinde bulunan model
Herkese merhaba henüz karavanım yok fakat yapabilecegim ekipmanlardan önce başlamak istedim ilki uzaktan kumandalı 12 volt tv mekanizmasıydı bu bitti çok şükür geçen hafta zaman buldukça başladıgım tente projemi bir hafta on göne kadar bitirmeyi pilanlıyorum siz degerli karavan kullanıcıları ve bu işlere gönül verenlerin degerli yorumlarınızı beklerim bittigi zaman görünümü paylaştıgım videodaki gibi olacaktır yalnız bir farkı benimkisi uzaktan kumandalı olacaktır.http://www.youtube.com/watch?v=y_9QUgGynTs