Ekli dosyayı görüntüle 58519Ekli dosyayı görüntüle 58520Ekli dosyayı görüntüle 58521Ekli dosyayı görüntüle 58522 gaz girişi neresi bulamadım. Hortum için bir yer var ama ön kısmı açık. Yanda çakmak yeri var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
manyeto yokmuş. yeri var ama kendisi yokmuş. opsiyonelmiş.Evet var.Satıcının ilanlarında yazıyor.Zaten ocağın musluğunun resmine bakınca belli oluyor.
Boşluğunu bant ile almış bu şekilde bir bağlantı sakıncalıdır.Servis metal boru ağzını bantladı sonra hortumu sıkı bir şekilde bantlanan yere yerleştirerek kelepçeledi köpük ile kontrol ederek kontrollü bir şekilde ocak yakılıp kontrol yapıldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, yeni karavan hayatına geçmeye başlamadan önce araştırmalara başladım. Ocak ile ilgili sorularım var, şimdiden tecrübeleriniz için teşekkür ederim.Öncelikle her zaman aktif olarak karavanda yaşayacağım için bu yönde önerilerinizi bekliyorum.
1) Şuanki öğreci evimde elektrikli ocak kullanıyorum ama pek memnun olduğum söylenemez, klasik ev tipi ocak kullnamak istiyorum. Ancak internette arastırmalarımda thtford, truma, can, smev gibi markalar var ve 2 gözlü ocak minimum 200-300 £ arasında değişiyor. Alternatif ucuza bulabileceğim marka veya yöntem var mı varsa bu yöntemin nasıl çalıştığını belirtirseniz çok mutlu olurum