mehmet_mtrs
05323035204
Ynt: Karavan İçin Ocak
Sagolun dostlar
O zamanlar delikanlılıgın arefesindeydik de..... :-X
Sagolun dostlar
O zamanlar delikanlılıgın arefesindeydik de..... :-X
Mükemmel...Cep ocağı desek doğru olur.....atiladi' Alıntı:Bakalım dolaplardan daha ne antikalar çıkacak...
Son yüzyılın, en mükemmel, yüksek rakım benzinli ocağı, made in CCCP, çakmak ocağın boyutu içindir...
Bu yazıyı ancak bu gün gördüm artık kusuruma bakmayın.İspirto yani alkolün içine su katılınca bu karışım yanma anında sıvı fazdan buhar fazına geçerken alkol buharı su buharının üstüne yapışıyor yani alkol buharının hava ile temas eden yüzeyi çoğalıyor bunun sonucu olarak yanma olayı daha güzel oluyor,is azalıyor.Ynt: Karavan İçin Ocak
Ferhat bey,
Ispirto ocağınız yanarken yaptığı isi azaltmak için, ispirtonun içindeki su oranını %10 a yükseltmeniz, yani ispirtoya biraz su koymanız gerekiyor. ??? Sebebini maalesef bilmiyorum.
Bilmeden doğru yaptığımız işler kategorisine alın.
Not. İspirto sanırım %5-6 su içeriyor.
Evet maalesef link ekleme işini ben de yapamıyorum.. İnverter fikri güzel, Aliexpress de arayayım ☺Elbette çalışabilir.Piyasada düşük vatlı,minik hacimli ve çok ucuza invertörler satıyorlar.Bunlardan bir tane alacaksınız 12 volt uygulayacaksınız,hepsi bu kadar.
Bu mesaj yazılan yere bir türlü link ekliyemiyorum.
75w araba güç 12v 220v mini invertör 2.1a-İnvertörler & Dönüştürücüler-ürün Kimliği:60129270963-turkish.alibaba.com