pasolvon
karavansız karavancı
Bu işin uzmanı değilim ancak yanlışım varsa bir uzman düzeltsin. Bildiğim kadarıyla metallerin belli bir süre sonunda kovalent bağları yani molekülleri bir arada tutan kuvvetleri zayıflamakta. Buna metal yorgunluğu denmekte. Ortalama metal yorgunluğu süresi ise yanlış hatırlamıyorsam 30 yıldı.
Bu nedenle yaşlı karavanlara elim ne kadar çok tornavida, lokma, çekiç tutsa da pek sıcak bakamıyorum . Onun yerine ATC ve stabilizatör donanımlı sıfır bir yerli çekme bile güvenlik anlamında kendimi çok daha iyi ve güvende hissettirebilir.
Genelde problem olan evrak konusuna hiç girmiyorum bile.
5 yaşa kadar olan sıfır ya da ikinci el ruhsatlı avrupalar için tabi ki aynı şeyleri düşünmüyorum. Onları aynı klasmanda düşünmemek lazım.
Bu nedenle yaşlı karavanlara elim ne kadar çok tornavida, lokma, çekiç tutsa da pek sıcak bakamıyorum . Onun yerine ATC ve stabilizatör donanımlı sıfır bir yerli çekme bile güvenlik anlamında kendimi çok daha iyi ve güvende hissettirebilir.
Genelde problem olan evrak konusuna hiç girmiyorum bile.
5 yaşa kadar olan sıfır ya da ikinci el ruhsatlı avrupalar için tabi ki aynı şeyleri düşünmüyorum. Onları aynı klasmanda düşünmemek lazım.
Son düzenleme: