Karadeniz Turu Rotası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,201

Etiketler

Ynt: Karadeniz Turu Rotası

Merhaba Orhan Bey ,

Cumartesi sabah Bursa'dan çeyiz gelecek İzmir'de ki evimize.
Yoksa şu an Bolu Aladağlar da kamp yerinde çalışıyor olurdum.

Seneye artık.

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Orhan Bey ,

Seneye artık.

Murat kardeşime..Mutluluklar dilerim.

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Orhan Bey ,

Seneye artık.

Tebrik ederim ,mutluluklar,seneye inşallah

Amasradan başlayarak Doğu Karadenizi turlayacak bir geziye Ankaradan ben de varım. Araç boya ve kaportada olduğu için Festivali kaçırdık. Zaman ve program hakkında bilgimiz olursa iyi olur.

başlığı bir canlandıralım belki bayramdan sonra gitmek isteyen vardır benim gibi
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruz
bu arada arkadaslar gıtımı ?

başlığı bir canlandıralım belki bayramdan sonra gitmek isteyen vardır benim gibi
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruz
bu arada arkadaslar gıtımı ?

evet doğru hatırlıyorsun çürük ayı deriz
ben ağustos ayında artvin hopada olucam. ağustosta yolu hopaya düşenlere laz böreği ikram edebilirim:smiley:
Ağostosun 3.haftası uani 20 sinde ailemşe artvinde olacağım hezilecwk yerler hakkında yardımcı olursan sevinirim bütün ilçeleri gezdim savşat karagöl gibi sakin çadır lurabileceğim uerler aroyorum

Yaz Ayı İçersinde Karadenize Giriş Kapınız Ordudan Bütün Gezenbilir Dostlarımıza Yardımcı Olamak İsterim. Karadeniz Turunuz Boyunca Önerebileceğim Ve Şiddetle Tavsıye Edeçeğim Gezilesi Görülesi Sonrada Anlatılası Yerler Konusunda Bilgilerrimi Aktarmak İsterim.
Zabırsızlıkla bekliyorum.özellikle artvin rize trabzon ve giresun.özgürce çadır kırup ailemle huzur bulacağım kamp yerleri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri