TezzMertek' Alıntı:
TezzMertek' Alıntı:Merhaba Orhan Bey ,
Cumartesi sabah Bursa'dan çeyiz gelecek İzmir'de ki evimize.
Yoksa şu an Bolu Aladağlar da kamp yerinde çalışıyor olurdum.
Seneye artık.
TezzMertek' Alıntı:Merhaba Orhan Bey ,
Cumartesi sabah Bursa'dan çeyiz gelecek İzmir'de ki evimize.
Yoksa şu an Bolu Aladağlar da kamp yerinde çalışıyor olurdum.
Seneye artık.
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruzbaşlığı bir canlandıralım belki bayramdan sonra gitmek isteyen vardır benim gibi
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruzbaşlığı bir canlandıralım belki bayramdan sonra gitmek isteyen vardır benim gibi
Ağostosun 3.haftası uani 20 sinde ailemşe artvinde olacağım hezilecwk yerler hakkında yardımcı olursan sevinirim bütün ilçeleri gezdim savşat karagöl gibi sakin çadır lurabileceğim uerler aroyorumYnt: Karadeniz Turu Rotası
evet doğru hatırlıyorsun çürük ayı deriz
ben ağustos ayında artvin hopada olucam. ağustosta yolu hopaya düşenlere laz böreği ikram edebilirim
Zabırsızlıkla bekliyorum.özellikle artvin rize trabzon ve giresun.özgürce çadır kırup ailemle huzur bulacağım kamp yerleri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkurlerYnt: Karadeniz Turu Rotası
Yaz Ayı İçersinde Karadenize Giriş Kapınız Ordudan Bütün Gezenbilir Dostlarımıza Yardımcı Olamak İsterim. Karadeniz Turunuz Boyunca Önerebileceğim Ve Şiddetle Tavsıye Edeçeğim Gezilesi Görülesi Sonrada Anlatılası Yerler Konusunda Bilgilerrimi Aktarmak İsterim.