Karadeniz Turu Rotası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,201

Etiketler
Ynt: Karadeniz Turu Rotası

yol' Alıntı:
Temmuzun ikinci haftası yola çıkacağız ama henüz herşey kesinleşmiş durumda değil.
eylül değil miydi? ???
biz de izni eylül'e yazmıştık, hay allah.
üzüldüm şimdi. :(

arkadaslar ben ankaradayım ve maalesef ögrenci oldum içinde arabam yok :(acaba bizede yer olur mu bide masraf asagı yukarı ne olur malum ögrencilik

Sedat paşam bu planın detaylarını da alırsak sevinirim. Benim de bu sene için düşündüğüm bir gezi idi. Doğu Karadeniz'i bu sene halletmem şart oldu. İş güç derken Ağustos bana daha uygun gibi gelmişti. Ama sadece doğu karadeniz diye düşündüm. 10 Gün kadar. Uçak + araba kiralama ya da Bayburt'ta kardeşim var onların arabasını araklama şeklinde.. Yanıma da birilerini katmaya çalışıyordum,gelirim diyenler var da iş ciddiye binince tek kalabiliyor insan bilirsiniz :smiley: Uygun olursa size de entegre olurum. :smiley:

Arkadaşlar bu gezi kaç gün düşünülmekte, tarihinde netleşme var mı? Katılmayı çok isterim.
Isoff olarak, Ağustos 3. haftası, 4-5 günlük bir batı Karadeniz yapıcaz. Lütfen onunla çakışmasın.
Hakan Açıl arkadaşımızın rotasına Cide, İnebolu, Safranbolu, Çaycuma, Devrek, Mengen eklenebilir.
Uzun soluklu (10-15 gün :D) bir doğu ya da batı Karadeniz gezisi ne müthiş olurdu derim.
Laf aramızda gitmeyeli 15 yıl oldu ama, Bartın memleketimdir.
Sevgiler...

schweps' Alıntı:
Hatta yöre insanı temmuz ayı için "çürük ay" tabirini kullanıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

evet doğru hatırlıyorsun çürük ayı deriz
ben ağustos ayında artvin hopada olucam. ağustosta yolu hopaya düşenlere laz böreği ikram edebilirim:smiley:

ufo' Alıntı:
eylül değil miydi? ???
biz de izni eylül'e yazmıştık, hay allah.
üzüldüm şimdi. :(

caner' Alıntı:
Sedat paşam bu planın detaylarını da alırsak sevinirim.

Temmuz dedik ama biz de bir yere kıpırdayamıyoruz :smiley: Sanırım Eylül'e sarkıtmaktan başka çaremiz kalmadı.

Şu andaki duruma göre 20 Ağustos civarlarında 2 kişi arabayla İstanbul'dan çıkacağız (inşallah aksilik çıkmaz). O bölgeye ilk gidişimiz olacağından acemilik diz boyu. Takribi 10-12 gün gibi düşünmek durumundayız. Rota çıkarma ve yolda faydası olması açısından olmazsa olmaz bir kaynak (kitap gibi) öneriniz var mı? Aracımız normal bir araç olduğunda zorlu yollara pek girme şansımız olmayacak.

Evettttttt,
Ne oldu Karadeniz Turu Etkinliğiniz.??

Biz İzmir'den Jülide ile 21 Eylül Cuma sabahı Trabzon'a uçuyoruz. 25 Eylül Salı günü sabah İzmir'e döneceğiz.

Bizim Rota planımız kağıt üzerinde ;

1.Gün: Trabzondan direkt Rize - Çamlıhemşin Ayder yaylasına. Pansiyon Konaklama.Aynı gün Sal ve Pokut yaylalarını gezme.

2.Gün : Yukarı Kavrun yaylasına çıkma. Pansiyon ya da Çadır konaklama. Çevre Gezisi.

3. Gün : Rizeye geri dönüş --> Çaykara üzerinden Uzungöl pansiyon konaklama çevre gezileri

4.Gün : Trabzon merkeze dönüş , Maçka Sümela manastrı - Zigana Çevresi.

5.Gün: İlk dolmuşlarla Trabzon merkeze dönüş. (09:00 uçağı ile İzmir.)

Bu tarihler arasında bu civarlarda olacak Gezenbilir.com üyeleri ile tanışmaktan mutluluk duyarız.
Kamp kurduk ise kampımıza , pansiyonda isek pansiyonun salonuna bekleriz.

Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

Evet ramazanda geldi...gezi kaldı galiba :smiley: Yoksa devam mı?

Ben Rize/Ardeşen'liyim...bi taşla iki kuş :smiley:

Bilmem ki Uğur,
Bizim biletlerimiz alındı. Gezi planları ve haritalar, pansiyonlar ile temas kuruldu.
İzmir'de havaalına gitmek için taksi bile ayarlandı :smiley:
Hafta sonu sırt çantalarımızın malzeme düzenlemesi yapılacak.
Yağmurluk - Tozluk - Kamp malzemeleri falan.

Murat'cım vallahi bravo...en iyisini yaparsınız...İyi eğlenceler bol geziler...yolunuz açık olsun :smiley:

yol' Alıntı:
paşalar, madem herkesin niyeti var... şöyle 5-10 araçla çıkıp kafamızın estiği güzel bir rota üzerinde en azından 2 haftalık bir gezi için hazırlık yapalım? daha önce çok kere karadenize, doğu anadoluya kuzeyden güneyden her yönünden girip çıktım. hatta dilerseniz gürcistana bile gideriz ki, 3-4 günlük bir gürcistan gezisi neredeyse bedavaya gelecektir...

Hadi ama :smiley:

Benim planımda arkadaş su koyvermek zorunda kalınca tek başıma gidiverdim. Trabzon'da merkez, Sümela ve Ayasofya tarafını gezdim. Rize'de Ayder ve Yukarı Kavrun yaylasına gittim. Vakit darlığı ve gitmek zorunda olduğum yerler nedeniyle de istediğim kadar kalamadım oralarda. Sonrasında kısaca Artvin, Erzurum ve Bayburt şeklinde tamamladım.

Amma Rize'ye gidince birkaç yaylaya gidip o civarda çevre gezisi yapmak şart. Ben bir dahakine bıraktım. Özellikle Kavrun yaylası büyüledi beni ki 2-3 saat vaktim olup tepelere vursaydım kendimi muhteşem olacakmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri