Karadeniz Turu Rotası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,201

Etiketler
Ynt: Karadeniz Turu Rotası

Suzan, ağustostan beklentin nedir bilmiyorum ama bence Karadeniz'in en güzel mevsimi mayıs-haziran ve eylül-ekim :smiley: yoksa Mert'in de dediği gibi yağmur zaten pek kesilmiyor ve mubarekin ne zaman yağacağı belli olmuyor ;)

evet en guzel mevsım bncede eylul ekımde mayıs hazırandan bıraz suphelıyım yaz deyınce agustos dedım ogrencı gıbı dusundum bnm okulum var eylulde gıdemem o yuzden agustos en ıdealı:smiley:

yol' Alıntı:
paşalar, madem herkesin niyeti var... şöyle 5-10 araçla çıkıp kafamızın estiği güzel bir rota üzerinde en azından 2 haftalık bir gezi için hazırlık yapalım? daha önce çok kere karadenize, doğu anadoluya kuzeyden güneyden her yönünden girip çıktım. hatta dilerseniz gürcistana bile gideriz ki, 3-4 günlük bir gürcistan gezisi neredeyse bedavaya gelecektir...

sedat beni de unutmayın
temmuzda olusa ben gelebilirim bliyorsun
benim hayalim takrar bir karadeniz turu
kalbim karadenizde kaldı ;D

Acaba Araçı Olmayanlar İçin Bir Alternatif Geliştirebilirmiyiz Die Bir Düşünçe Sardı Beni :-[

Selam Erdem,
gezilmek istenen bolgenin buyuklugu gozonune alinir ise arac ile gezmek daha pratik olur gibi geliyor bana.. ve sanirim her aracta mutlaka bor yer olur.. maksat hepbirlikte gezmek..

Arkadaslar,
eger Temmuz/Agustos gibi olur ise ben de katilirim.. oraya ulasim ayri bir konu... feribotun artik olmadigini ben de duymustum.. belki kamyona yuklemek , yada
istanbul'dan baslayip kiyidan gezerek gitmek de bir alternatif olabilir.. ben 2005 de istanbul-trabzon arasini nerede ise tek kontak 2 sofor olarak yaklasik 16 saatte gitmistim.. gene de giderim.. hele hele konvoy olursa, deme tadina bence.. reha

reha' Alıntı:
Selam Erdem,
gezilmek istenen bolgenin buyuklugu gozonune alinir ise arac ile gezmek daha pratik olur gibi geliyor bana.. ve sanirim her aracta mutlaka bor yer olur.. maksat hepbirlikte gezmek..

Eyvallah Reha Ağbi O Zaman Rahat Rahat Hayallere Dalabilirim

Karadeniz'e ben de katilirim ama arabam daha dogrusu düldülüm el verir mi bilmem ;D aslinda henuz uzun yol yapmadigim icin bu fikir de heyecan verici geliyor dogrusu 8)
yine de insallah katilirim, hatta Giresun ve Trabzon'da ahpablara selam bile verir, kiminin ellerinden kiminin yanak ve gözlerinden bile öperim :smiley:

VitaEsMorte' Alıntı:
Aslında Mehmet Yaşin gibi kıyıdan kıyıdan lokantalarda durarak gitmek gerek ;D

Bir Önçeki Sayfada Cizdiğim Rotada, Lezzet Duraklarını Nokta Atışlarıyla Adresleri Vermiştim. ;)

Arkadaşlar,

Olay genişliyor ki ziyadesiyle küssel bir durum...

Lakin eylül ekim ayları çocukların okul vb olayından dolayı ne yazık ki ihtimal dahilinde değildir kimi dostlar için...

Temmuz ağustos aylarını gündeme alabilirsek ve nisan sonu gibi olası tarihi kesinkes şekillendirebilirsek (izin alma vb olayları) sanıyorum bu projeyi kotarabiliriz...

Selam ,
ben Kackarlari bir kez daha gormek isterim ve daha once uzanamadigim Artvin ve cevresi yapabilirsek cok mutlu olurum.. ama gene de cogunluga uyarim.. reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri