Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanju tebrik ederim ama bu fotoğraf işi çok sinir bozucu,senin için üzüldüm, eğer telafisi yoksa(video filan).En azaından keyifli bir gezi olmuş belli.
Bülent sağ ol .Evde hayal kırıklığı yaşadık oğlan arabadan düşürdü ekran bozuldu sanıyorduk sadece ama olan ortada birkaç video var onlarla avunacağız artık.
Evet dönüş en yorucu tarafı idi bu gezinin hep öyle olmazmı birde aracı boşaltıp temizlemek.
Bu geziden çıkan sonuçlar.
1-bu kadar uzun rota yapılmayacak.
2-konaklama yerleri hakkında daha iyi çalışılacak.
3-aracın içinde değişikliler ve ilveler birdahaki geziye kadar tamamlanacak
4-yeni fotoğraf makinesi kesin alınacak(hatta biir adette yedek)
Yol dar virajlı uzun rampalı. Yol yapımlarının fazlalığı ve malzeme çeken kamyonların çokluğu nedeni ile bana sıkıcı ve zor geldi.Evet haklısınız rotayı bölmek daha iyi.
Tek solukta iki çocukla bu kadar uzun bir gezi gerçekten yürek ister. Öncelikle cesaretiniz için tebrik ediyorum. Umarım sonraki gezilerinizi baltalayacak kadar çok yorulmamışsınızdır. Paylaşım için teşekkürler.
Tanju bey güzel gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Sizin zevk almanız en güzeli, ben sadece Doğu Karadeniz için 21 gün ayırmıştım. Siz ikisini birlikte daha az zamana sığdırmışsınız, bu yüzden yorucu olması kaçınılmaz. Ama bu da bir tecrübedir ve bazı şeyler yaşanılarak öğrenilir. Güzel geziler dileğiyle...
Yusuf hoşbulduk.Bende 2 senedir aynı senin gibi düşünüyordum ama oldu giittik gördük.Darısı sizlerin başına.Akşam trt belgesel kanalında UZUNGÖLÜN SESSİZ ÇIĞLIĞI adlı bir program vardı bilmem izledinizmi ordada söylendiği gibi çarpık yerleşim ve gölün ekolojisinin bozulduğunu gördüm inşallah birileri bu gidişe dur der ve doğal güzelliklerimiz bozulmaz.