anibal_anibal
Kamp II
Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011
Paylasim icin tesekkurler
Paylasim icin tesekkurler
Eskişehir özleminizi bir kaç dakikalığına dahi olsa giderebilmeşsem ne mutlu bana.Teşekkürlerimle.halilo11' Alıntı:Teşekkürler Hüseyin abi, gene siz ve resimleriniz çok güzel cıkmış ben de izine geldiğimde Eskişehiri dolaşıyorum annem ile babam Eskişehirde yaşıyorlar onları ve Eskişehiri çok özledim
egeli' Alıntı:Sn. Rüzgar,
Gezi anılarınızı keyifle izledik. Özellikle son bölümdeki Eskişehir anılarınız, beni, benden çok da Yavuz'u çooook eskilere götürdü. Örneğin bindiğiniz tren (dekovil) vaktiyle Yavuz'un Eskişehir'de görevli olduğu dönemde mesaiye gidiş-dönüşlerinde kullanılıyormuş. Çok rüzgarlı havalarda raydan çıktığı da olurmuş. Oldukça yavaş seyreden treni, geç kalanlar koşarak yakalayabilirlermiş. Daha neler neler... ;D ;D
Ayrıca, çibörek konusunu öyle bir anlatmışsınız ki.. Keşke şu anda bir kaç tane olsa da yesek.. (Bu arada çibörek kelimesinin doğrusunu kullandığınız için, bir Tatar olarak, teşekkür ediyorum. Genelde çiğbörek veya çiybörek olarak kullanılıyor.) Çibörek= Lezzetli, güzel börek demek...
Bir dahaki gidişinizde, tava lokum, köbete, cantık gibi değişik lezzetleri de tatmanızı öneririm.
Bu güzel gezinizi, izlenimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz. Emeğinize sağlık..
Daha keyifli, daha güzel nice geziler dileğiyle.. saygılar.. selamlar...
Ülker&Yavuz
Desteğine teşekkürler Hakan..aslanahmet' Alıntı:Teşekkürler Hüseyin Ağabey.
gezmen' Alıntı:Çorumlular, Eskişehir'de yaşayanları kıskandılar mı acaba?..
Emeğiniz için teşekkür ederiz. Bitmeseydi keşke; neyse, gelecek olanı bekleyeceğiz artık...
Cavid Sezen
kenanyama' Alıntı:Selamlar
Bizede düşen elma dilimini alalım ve hem size hemde kahramanlarımıza teşekkür edelim.
TEŞEKKÜRLER
Kenan YAMA
züğürt gezençi' Alıntı:Birgün biz de böyle uzun geziler yapabilecekmiyiz acaba diye iç çekerek okuduk,izledik.Teşekkürler ve Kabin amirinizle birlikte nice gezilere dileklerimizle selamlar.
yugun' Alıntı:Çok teşekkürler Sn. Rüzgar, Sn. kabin amiri ve Mavi İVECO karavanı,... Nice gezileri mutlulukla tamamlamanızı dilerim.
Selamlar..
eralpserper' Alıntı:Bizlere örnek oluyorsunuz, cesaret veriyorsunuz. Çok teşekkür ederiz. Sağolun.
anibal_anibal' Alıntı:Paylasim icin tesekkurler
cesuregelim' Alıntı:Keyifle, yaşamışcasına takip ettik.Çok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.İyi yıllar diler,mutlu serüvenler dilerim.
Sevgiyle kalın.
TUGAY58' Alıntı:abi roman yazmayı denedinmi gercekten cok akıcı olurdu sanırım , paylaşımların icin teşekkür
CANOŞ' Alıntı:Hüseyin Ağabey
Emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkürler.
Sağlıkla ve huzurla nice geziler dilerim.
Yüreğinizden gezi coşkusu hiç eksik olmasın.
Esinti35' Alıntı:Sizleri izledikçe içimizdeki karavan sevgisi daha da artıyor.
Anlatımınız ve fotograflar o kadar güzelki... İyiki karavancıyız ve iyiki sizin gibi, bizleri yönlendiren ve bilgilendiren duayenimiz var.
Sağlıcaklı, Mutlu, Şanslı kalın..... Saygı ve sevgilerimizle..
Birgül-Şeref Güçlü
buralpdi' Alıntı:Elmadan payımıza düşeni alalım ve dilekde bulunalım,
yeni gezi yazınızda buluşmak üzere, sabırla bekleyelim
ellerinize sağlık,
selamlar
RÜZGAR' Alıntı:Oooooo....
Yeni sayfa düzeni ile birlikte gezi anılarımın formatı da değişmiş....
Yazılarımın arasına görseller gelirken şimdi hepsi topiğin sonuna sıralanmış !...Bir "ihtiram kıtası" sanki..
Yani kolayına kaçılan bir format..
İki satır karala, sonra fotoğrafları peş peşe sırala olsun bitsin...
Gezilerimde neyin anlatılmasını düşünmüşsem onun fotoğrafını çekiyor ya da seçiyor ve gezinin rotasına göre o fotoğraflarla ilgili anılarımı yazıyordum. ..Espriler,anılar yazının içinde kalmış görüntüleri ise taa sonlarda bir yerde.İlişkisi kopuk öylesine fotoğraflar olmuş.
Bu yazış tarzı benim formatımdı , özelliğimdi.Zordu bir bakıma..Hata kabul etmez, bir fotoğrafın sırası değişirse anlamı da bozulurdu...Uğraşırdım günlerce ve günlerce...
Sizlere güzel bir gezi anısı sunabilmek için..
Artık aynı hevesi duyabilirmiyim bilmiyorum..
Hoşça kalın..
bgunseren' Alıntı:Çok güzel yerler ve bir o kadar da güzel anlatım-fotograflar.
Tesekkurler nice guzel gezmelere...
enerecep' Alıntı:güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık...
yıllardır şehir şehir gezerim iş icabı...ama malesef sizin gibi keyif alamıyorum çalışıp yorulmaktan...
inşAllah bende birgün böyle her gittiğim yerin tadını çıkara çıkara gezebilirim...
bizlere ilham oluyorsunuz teşekkür ederiz...SAYGILAR.