Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

pandipieri' Alıntı:
ismail bey icin baktigimiz bir vx80 var izmirde hayli temiz bilginiz olsun, ismail bey alinca bosta kaldi... takip edin derim sahibinden.com da var ilani... zaten tek izmir ilani...

ilana baktım daha öncede bakmıştım araç temiz takip ediyorum ama kafamı kurcalayan fiyat varklılıkları aynı model bir araba neredeyse 8000 tl daha ucuz

Etiketler

akocan' Alıntı:
abicim aracın hayırlı ugurlu olsun çok güzel ve temiz bir araç bende araştırma içindeyim cj5 var bende onu satınca hemen almayı planlıyorum belirtmeden geçmek istemedim gezenbiliri yaklaşık olarak 1 haftadır çok sık ziyaret ediyorum vx80 için araştırma yapıyorum okadar siteye üyeoldum formlarda gezdim durdum ama gezenbilir kadar seviyeli sevgi ve saygı dolu bir site görmedim sitenin kurulumunda emekleri geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Çok teşekkürler Mehmet bey..

Gönlüne göre olsun..

akocan' Alıntı:
ilana baktım daha öncede bakmıştım araç temiz takip ediyorum ama kafamı kurcalayan fiyat varklılıkları aynı model bir araba neredeyse 8000 tl daha ucuz

o konuda haklisiniz biraz fazla istiyor ama pazarlik edebilirsiniz, o da mutlaka araci makul fiyatlara cekmek zorunda kalacaktir eger satmak istiyorsun...

Aracın 3.sıra koltuklarını söktüm.. ;D ;D ;D

buna uygun bir küvet bulmam lazım..hesaplı..şöyle güzelce uyacak..

[attachment=1]

DSC_0960.jpg

ismail bey araca offroad için hiç ekipman yaptırdınız mı?

Lastik,lpg için konuştum..haber bekliyorum..

2.etap içinse yükseltme kiti,ön tampon düşünüyorum..

Çok teşekkürler Mustafa bey...

gönlünüzden geçen arabaya kavuşmanız dilegi ile...

İnşallah Dayı...

en yakın zamanda bir araya geldigimizde... ;D ;D ;D

öbür ıslatmayı ben yıkama ile yaptım.. :D

oncelıkle yanı aracınız hayırlı olsuan ...
ısmaıl abı sen LC aldıgın ıcın muhtemelen bayagı bır arastırmısındır dıye tahmin edıyorum. sana sormak ıstedıgım LC prado modelı bu araclarlar nasıl benım toyota konusunda pek fazla fıkrım yok gecenlerde van a yolum dusutu ve lınkte verdgım aracı gordum ben bu aracın gecmısnı bılıyorum yanı 2. saahıbınden galerıye gecmıs bır arac ve hıc lpg takılmamıs km 240 olmus. bu modeller alınırım mı??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-138-000-km-de-2000-model-land-cruiser-prado-3-400-32695942/detay

ferhat05' Alıntı:
oncelıkle yanı aracınız hayırlı olsuan ...
ısmaıl abı sen LC aldıgın ıcın muhtemelen bayagı bır arastırmısındır dıye tahmin edıyorum. sana sormak ıstedıgım LC prado modelı bu araclarlar nasıl benım toyota konusunda pek fazla fıkrım yok gecenlerde van a yolum dusutu ve lınkte verdgım aracı gordum ben bu aracın gecmısnı bılıyorum yanı 2. saahıbınden galerıye gecmıs bır arac ve hıc lpg takılmamıs km 240 olmus. bu modeller alınırım mı??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-138-000-km-de-2000-model-land-cruiser-prado-3-400-32695942/detay

Günaydın Ferhat arkadaşım,

prado hakkında tam bilgi sahibi olmamakla birlikte gerek forumdan okuduklarım gerek netten okuduklarım ve izlediklerime göre;

Nihayetinde o bir Toyota Land Cruiser...

genlerinde arazi yetenekleri var...Boyutu biraz daha küçük ( vx 80 den ) sanki vx100 ile vx80 arası gibi..Daha geniş bilgiyi aşagıdan okuyabilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41623.0

pandipieri' Alıntı:
ismail bey icin baktigimiz bir vx80 var izmirde hayli temiz bilginiz olsun, ismail bey alinca bosta kaldi... takip edin derim sahibinden.com da var ilani... zaten tek izmir ilani...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-cok-temiz-orjinal-sifir-4-lastik/detay

Satıcı tok galiba 43.000 den aşağı olmaz diyor. :smiley: :smiley:

becasse' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-cok-temiz-orjinal-sifir-4-lastik/detay

Satıcı tok galiba 43.000 den aşağı olmaz diyor. :smiley: :smiley:

Oguzhan bey,
bu araca bir arkadaşımız (Serkan bey ) yerinde gidip baktı..Araç temiz ve iyi durumda..
Mutlaka piyasayı gözleyip 40-45 aralıgında diretecek.Alan olmazsa ....
o zaman fiyatı revize edecek.İnanın 20-25 gün daha böyle diretsin..mutlaka satamayacagı için fiyatı çekecektir.
Bana en son 42 demişti..olmaz demiştim.

Benim aracın aynısı model. v.s ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri