Ynt: Kara Panter' im
kazasiz belasiz ismail bey iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile...
kazasiz belasiz ismail bey iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile...
çağlar' Alıntı:ismail bey bej ve kahverengi iç dizaynda siyah direksiyona hiç rastlamadım eminmisiniz.??
97 yılına özgü land cruiser 40 .yıl özel üretimi de dahil direksiyon simitleri hep göğüs ile aynı renk diye biliyorum. resimdeki gibi.
40 .yıl özel serisinde ise koltuklar 2 renk deri döşeme ,maun kaplama ve viteslerin solunda 40.yıl özel seri plaketi var.direksiyon yine aynı renk.
pandipieri' Alıntı:kazasiz belasiz ismail bey iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile...
olasiliksiz' Alıntı:Hayırlı olsun, güzel araç...
hsbasar' Alıntı:Sanırım AŞK böyle birşey
mdr' Alıntı:Çok teşekkürler Serkan bey,
2 sorum olacak size..
kontak anahtarının hemen altındaki swıtch ne işe yarıyor..fotografta gösterdim..
yol bilgisayarı bizlerde yok galiba.. varsa nasıl devreye alınır ?.
İyi günlerde kullanın. Güzel bir araç.mdr' Alıntı:Galiba : böyle Sedat bey.. ;D
pandipieri' Alıntı:ismail bey merhabalar, sizin aracta yol bilgisayari yok... kontak anahtari altindaki switch bizde yok tam olarak ne ise yariyor bilmiyorum, onu vx80 kullanan arkadaslara sormak gerek ya da en guzeli temservisten suata sorun o da bilir...
The Ugly King' Alıntı:İyi günlerde kullanın. Güzel bir araç.
Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...
huntercemal' Alıntı:İsmail bey gerçekten güzel bir araç sahibi olmuşsunuz,hayırlı olsun güle güle kullanın.Ferozanızda detaylı yakıt hesabı yapmıştınız bilgi açısından bu araçtaki yakıt hesaplamanızı paylaşırsanız sevinirim.saygılarımla.