Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Kara Panter' im

çağlar' Alıntı:
ismail bey bej ve kahverengi iç dizaynda siyah direksiyona hiç rastlamadım eminmisiniz.??

97 yılına özgü land cruiser 40 .yıl özel üretimi de dahil direksiyon simitleri hep göğüs ile aynı renk diye biliyorum. resimdeki gibi.

40 .yıl özel serisinde ise koltuklar 2 renk deri döşeme ,maun kaplama ve viteslerin solunda 40.yıl özel seri plaketi var.direksiyon yine aynı renk.

çağlar, belki direksiyon simidinin aşınmasından dolayı sonradan siyah deri kaplanmış olabilir. çünkü airbagın olduğu yer bej..

pandipieri' Alıntı:
kazasiz belasiz ismail bey iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile...

Çok teşekkürler Serkan bey,

2 sorum olacak size..

kontak anahtarının hemen altındaki swıtch ne işe yarıyor..fotografta gösterdim..

yol bilgisayarı bizlerde yok galiba.. varsa nasıl devreye alınır ?.

mdr' Alıntı:
Çok teşekkürler Serkan bey,

2 sorum olacak size..

kontak anahtarının hemen altındaki swıtch ne işe yarıyor..fotografta gösterdim..

yol bilgisayarı bizlerde yok galiba.. varsa nasıl devreye alınır ?.

ismail bey merhabalar, sizin aracta yol bilgisayari yok... kontak anahtari altindaki switch bizde yok tam olarak ne ise yariyor bilmiyorum, onu vx80 kullanan arkadaslara sormak gerek ya da en guzeli temservisten suata sorun o da bilir...

pandipieri' Alıntı:
ismail bey merhabalar, sizin aracta yol bilgisayari yok... kontak anahtari altindaki switch bizde yok tam olarak ne ise yariyor bilmiyorum, onu vx80 kullanan arkadaslara sormak gerek ya da en guzeli temservisten suata sorun o da bilir...

Teşekkürler Serkan bey,

Toyota topiginde sordum.Bizde vx80 lerde yol bilgisayarı yokmuş.

o swıtch jikle görevi görüyormuş..

The Ugly King' Alıntı:
İyi günlerde kullanın. Güzel bir araç.
Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...

Çok teşekkürler.

Sizin araç da çok güzel ve orijinal olmuş..

Ben bagaj havuzu almak durumundayım..Güzel bir köpegim var..Gezmek istiyor.Bu haliyle götürmesi mahsurlu..Yaklaşık havuz fiyatı ne idi ?

[attachment=1]

İsmail bey gerçekten güzel bir araç sahibi olmuşsunuz,hayırlı olsun güle güle kullanın.Ferozanızda detaylı yakıt hesabı yapmıştınız bilgi açısından bu araçtaki yakıt hesaplamanızı paylaşırsanız sevinirim.saygılarımla.

huntercemal' Alıntı:
İsmail bey gerçekten güzel bir araç sahibi olmuşsunuz,hayırlı olsun güle güle kullanın.Ferozanızda detaylı yakıt hesabı yapmıştınız bilgi açısından bu araçtaki yakıt hesaplamanızı paylaşırsanız sevinirim.saygılarımla.

Çok teşekkürler Cemal bey,

Allah size de daha fazlasını nasip eder inşallah..

Yakın zamanda (gelecek hafta ) LPG taktıracagım.O zaman ince hesap yapacagım..Şu anda yarım yamalak benzin almıştım..Hesap hiç uymaz..

ben de simdi vx80 kullanan bir kac arkadasa sordum, bildigimiz jikle imis, zaten yeri ipucunu veriyordu ama emin olmak istedim...

abicim aracın hayırlı ugurlu olsun çok güzel ve temiz bir araç bende araştırma içindeyim cj5 var bende onu satınca hemen almayı planlıyorum belirtmeden geçmek istemedim gezenbiliri yaklaşık olarak 1 haftadır çok sık ziyaret ediyorum vx80 için araştırma yapıyorum okadar siteye üyeoldum formlarda gezdim durdum ama gezenbilir kadar seviyeli sevgi ve saygı dolu bir site görmedim sitenin kurulumunda emekleri geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

ismail bey icin baktigimiz bir vx80 var izmirde hayli temiz bilginiz olsun, ismail bey alinca bosta kaldi... takip edin derim sahibinden.com da var ilani... zaten tek izmir ilani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri