Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,314
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

mdr' Alıntı:
Bu hafta seyahatteydim..Mersin-Adana sıcaktan yanıyordu...

Aksaraydan geçerken..Hasan dagı bütün ihtişamı ile süzülüyordu..

[attachment=1]

fotoğraf sanatında da çok yeteneklisiniz.bunu değerlendirip geliştirirseniz daha müthiş fotolar görebiliriz...selamlar..

Etiketler

MOBİDİK' Alıntı:
Özür dilerim Haluk Beyi cevabınızı yeni gördüm.
"http://www.fotokritik.com/kullanici/birtane/portfolyo/" Avatarının altında yazıyor da, okumuyoruz işte!
İsmail Bey zaten fotoğraf sanatçısı da, o yüzden takılmıştım ;D
Bu şekilde düşen çok oluyor (benim gibi) ::smiley:
Selamlar... ;)

konuyu yeni gördüm gecenin bir yarısı beni uykumdan etti diyebilirim.

fakat bu şekilde baslayan bir aşkın sonuçları beni bu işe biraz daha bağladı.

aracınız tek kelime ile harika inşallah güle güle bol çamurlar içerisinde daha uzun yıllar binersiniz

ve bizde bu sevgiyi takip ederiz.

amanos80' Alıntı:
"http://www.fotokritik.com/kullanici/birtane/portfolyo/" Avatarının altında yazıyor da, okumuyoruz işte!
Selamlar... ;)

valla ne yalan söyliyeyim,dalga geçiliyorum sandım,bozulmayada başlamıştım.hoş fotoğraftaki profesyonelliği sezdim ama tesadüftür diye düşündüm.nerden bileyim ismail beyin profesyonel olduğunu.böylelikle ismail beyin hünerlerinden birinide öğrenmiş olduk..takılmanıza alınmadım..sizde benim kusuruma bakmayın.selamlar..

Haluk bey merhaba,

evet fotograflardaki araç başka sahibi çıkmazsa benim. ;D ;D ;D

Fotograf olarak da elimden geldigince -zaman buldukça çekmeye çalışıyorum.Yarı alaylı-mektepli sayılırım.
makro-HDR fotografı ve kuş fotografçılıgına ayrı bir sevgim var.Zaten "Fotokritik" foto sitesinde ve kendime ait 15.000 gibi sayıda bir arşivim var...
Begenmenize sevindim..Off roada tutkumu tetikleyen bir yerde fotograf çekimidir.
Günlük kullanımdaki aracımla kuş çekimleri için Ergene ovası,gediz deltası, bolu yeniçaga v.s gidişlerde aracı bir yere bırakıp kilometrelerce yürüyüp çekime gitmekten anam agladı.. ;D ;D dayanamadım 4*4 aracı aldım.Bu defa fotograf 2.plana düştü...bir ortasını bulamadım gitti..

Yani sevdimmi tam seviyorum bişeyi.... :D :D :D ;D ;D ;D

amanos80' Alıntı:
Selamlar... ;)

Estagfurullah. ne haddimize Ali bey.

bu meslekten para kazanan çok degerli üstatlarımız varken bize düşmez daha..ekmek-fırın meselesi yani.. :D

CRAVE' Alıntı:
konuyu yeni gördüm gecenin bir yarısı beni uykumdan etti diyebilirim.

fakat bu şekilde baslayan bir aşkın sonuçları beni bu işe biraz daha bağladı.

aracınız tek kelime ile harika inşallah güle güle bol çamurlar içerisinde daha uzun yıllar binersiniz

ve bizde bu sevgiyi takip ederiz.
Haluk bey güzel sözleriniz için teşekkürler..Allah daha iyilerini de size nasip eder inşallah.

Severeke yapılan işlerden daha iyi sonuçlar çıkar. malum..benimkiside onun gibi birşey..daha yapacak çook şey var gibi. ama biryerde durmak lazım degil mi. ? .. ;D

mdr' Alıntı:
Haluk bey merhaba,

evet fotograflardaki araç başka sahibi çıkmazsa benim. ;D ;D ;D

Fotograf olarak da elimden geldigince -zaman buldukça çekmeye çalışıyorum.Yarı alaylı-mektepli sayılırım.
makro-HDR fotografı ve kuş fotografçılıgına ayrı bir sevgim var.Zaten "Fotokritik" foto sitesinde ve kendime ait 15.000 gibi sayıda bir arşivim var...
Begenmenize sevindim..Off roada tutkumu tetikleyen bir yerde fotograf çekimidir.
Günlük kullanımdaki aracımla kuş çekimleri için Ergene ovası,gediz deltası, bolu yeniçaga v.s gidişlerde aracı bir yere bırakıp kilometrelerce yürüyüp çekime gitmekten anam agladı.. ;D ;D dayanamadım 4*4 aracı aldım.Bu defa fotograf 2.plana düştü...bir ortasını bulamadım gitti..

Yani sevdimmi tam seviyorum bişeyi.... :D :D :D ;D ;D ;D

vallaa keyif budur..sizi kutluyorum.selam ve sevgi...

mdr' Alıntı:
Estagfurullah. ne haddimize Ali bey.

bu meslekten para kazanan çok degerli üstatlarımız varken bize düşmez daha..ekmek-fırın meselesi yani.. :D
İsmail bey, Adana ile bir bağlantınız var zannederim. Osmaniye-Cevdetiye (eski Araplı) da "kuş cenneti " adı altında bir koruma alanı var. Müsait bir gezinizde tavsiye ederim... ;)
(ekmek-fırın; biraz da pazarlama meselesidir, malum...)

Ali bey önerdiginiz yerleri biliyorum.Ama gidemedim.
Ailem,sülalem Mersin-Tarsus- Adanaya dagılmış vaziyette.Yılda 1-2 defa gidebiliyorum.
Onlarda da malum..akraba ziyareti v.s olunca zaman bulup kırmıtlı alanına gidemiyorum.
bakalım..

Bu arada fotografım günün fotografı seçildi.. ;D

[attachment=1]

Fotokritik.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR