Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

[attachment=1]

[attachment=2]

DSCF1202.jpg

DSCF1183.jpg

Etiketler

Arkadaşlar..

Benden önceki sahibi..orta kol dayama yerinin içine -2.kısma sony 6lı (yada yanılmıyorsam 12 li ) cd degiştirici monte etmiş..

bu alandan sizler nasıl faydalanıyorsunuz..

[attachment=1]

[attachment=2]

DSCF1200.jpg

İsmail bey, tekrar hayırlı olsun...sevdiklerinizle güle güle kullanın....

Burak, düğme fonksiyonlarını güzel özetlemiş...birkaç katkı da ben yapayım...aracımız sürekli 4 çeker, bu yüzden arazi vitesi normal koşullarda sürekli H konumunda duruyor.2 nd , Burağın dediği gibi çamur zeminlerde patinaj yaptırmadan kaldırmak için , aynı zamanda kar ve buzda da kullanılabilir.....vitesli arabalarda 2 nci vitesle kalkmak gibi...

Kilitlerde ise , tecrübeli arkadaşlar, ilk önce arka kilit...3-4 mt sonra gerekiyorsa ön kilit devreye alınır..ikisini aynı anda açmamak lazım diyor, tecrübeli arkadaşlar...

orta gözü ise ben 12 V ikili ve usb çıkışlı şarj çoklayıcı monte ettirdim.çakmak çıkışından farklı yerde ve fazla çıkış gereksinimi olabilir ihtimaline karşılık, birde el altında bulunmasını istediğim, eldiven, çakı, vs ıvır zıvır için kullanıyorum....

olcaytogezer' Alıntı:
İsmail bey, tekrar hayırlı olsun...sevdiklerinizle güle güle kullanın....

Burak, düğme fonksiyonlarını güzel özetlemiş...birkaç katkı da ben yapayım...aracımız sürekli 4 çeker, bu yüzden arazi vitesi normal koşullarda sürekli H konumunda duruyor.2 nd , Burağın dediği gibi çamur zeminlerde patinaj yaptırmadan kaldırmak için , aynı zamanda kar ve buzda da kullanılabilir.....vitesli arabalarda 2 nci vitesle kalkmak gibi...

Kilitlerde ise , tecrübeli arkadaşlar, ilk önce arka kilit...3-4 mt sonra gerekiyorsa ön kilit devreye alınır..ikisini aynı anda açmamak lazım diyor, tecrübeli arkadaşlar...

orta gözü ise ben 12 V ikili ve usb çıkışlı şarj çoklayıcı monte ettirdim.çakmak çıkışından farklı yerde ve fazla çıkış gereksinimi olabilir ihtimaline karşılık, birde el altında bulunmasını istediğim, eldiven, çakı, vs ıvır zıvır için kullanıyorum....

Güzel açıklamalarınız için çok teşekkürler Olcay bey,

bunlar bana çok faydalı olacak bilgier...

tekrar teşekkürler..

ismail bey aracınız hayırlı olsun, güle güle binin, bol çamurlu sürüşler inşallah, saygılar..

Çok teşekkürler Ali bey..

aynı dilekleri size de diliyorum...

Teşekkürler Murat bey,

herşey gönlünüze göre olsun..

İsmail beycim,

Herseyden once ilk ask bambaska . iyi ve huzurlu gunlerde Aracini kullanmani dilerim.

saygilarimla

Turgut Gercin

tge' Alıntı:
İsmail beycim,

Herseyden once ilk ask bambaska . iyi ve huzurlu gunlerde Aracini kullanmani dilerim.

saygilarimla

Turgut Gercin

Çok teşekkür ederim Turgut beycigim...

Her şey gönlünüze göre olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Geri