Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,628
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

:D :D :D :D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nasıl yani Sinan bey...

biz aslanı aç mı besliyoz....ki öyle olsaydı...bizi yem diye ham ederdi Aslan....
sen merak etme...biz onu ballı börekle pardon ceylan eti ile besliyoruz..

Etiketler

ağbi lpg yoksa okey ;D ;D ;D ;D
varsa kuru ile besliyon demektir ;D ;D ;D ;D

bende biftek koklatıp kuru yediriyom ama benim zaten plavcı kuru lüx bile geliyor ;D ;D ;D ;D ;D

İsmail Arkadaş teşekkürler.Sözün doğrusunu yazmışsınız hakikaten. Yalnız, Sinan Aycan'la aranızda geçen, "biftek" "kuru fasülye-pilav" benzetmeniz muhteşem gerçekten. Çok güldüm. Şu, monoton işgününde ne kadar iyi geldi gülmek. :smiley: :smiley: :smiley:
Sinan Bey'in benzetme süper olmuş...
(İsmail ağbi nasıl arslan beslemek bu, biftek koklatıp kuruyu dayıyorsunuz ondan sonrada arslan besliyoz...olmadı buuu... ) Güzel benzetme. Acaba bizim dizel araçların besini mazot,neye benzetilir besinlerden... Neyse. İyi günler...

;D ;D :D :D

Haklısın Serkan bey,

Bu arad 3 depo LPG harcamam sonucu yakıt durumunu iyice ölçmüş oldum.

ilk denemeyi eski sayfalarda vermiştim.Sanırım 375 krş gibi idi.

2.denemede arazi agırlıklı yakıt harcamam 425 krş çıktı.

3.son denemem ise yine 385 krş gibi deger çıktı.bu harcamada çogunluk şehirdışı idi..

kısaca şunu diyebilirim..Tamamen açık yolda asfaltta 100 km gibi gidilirse 350-400 krş yakıyor..

Trafigi olan-şehir içi hafif de arazi olursa 400-450 krş gibi..Tamamen araziyi zaten kimse hesaplayamaz.. ;D
LPG de fazla bir performans kaybı yaşamadım..belki uygulanan sistemin bir etkisi olabilir.sadece 1-2 defa lpg ye geçişte sorun yşadım..ilk kontrole gidince bunu çözecegiz..

İsmail bey aracınız ve fotoğraflarınız çok güzel gerçekten.Açtığınız konuyu baştan sona sıkılmadan okudum.
Benimde LCVX80 aracım ve fotoğraf merakım var,bu başka bi şey,yaşayan bilir...

Teşekkürler Serdar bey,
memnun oldum..

aynı zevkleri paylaşıyor olmak apayrı bir güzellik..istediginiz konuda elimden gelen bir yardım olursa yapmaya hazırım..

vx80 sizdeki 1992 modeldi sanırım..ön ve arka tampon fotograflarını rica etsem..seçme yapmam lazım...yakında yaptıracagım da..yada tavsiyeniz hangileri..

Merhaba İsmail bey,doğru hatırladınız benim aracım 92 model.Ön tamponumu 1 hafta önce değiştirdim,arkayı ise henüz yaptırmadım.Sizinle bikaç fotoğrafını paylaşayım.
ilk fotoğraf eski tampon
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

100_3065 (2).jpg

67808_175389459145976_119328768085379_545034_2013114_n.jpg

162684_175390532479202_119328768085379_545049_7945373_n.jpg

nikon coolpix 162_resize.jpg

nikon coolpix 227_resize_resize.jpg

Ayrıca ön tampon için önerim;vinç dışarıda olan model seçin.,vinç gömülü olduğunda halat dolaşması vs problemler yaşanabiliyor.

Ön tampon olarak düşündügüm...

[attachment=1]
[attachment=2]

Arka tampon içinse ...

[attachment=3]

LandCruiservx80(70).jpg

LandCruiservx80(104).jpg

LandCruiservx80(119).jpg

Kara panterim için vinç düşünüyorum..

sanırım 12000 lik dedigimiz yani 5450 kg kapasiteliler işimizi ancak görür..

fiyatları sordum warn 1250 dolar+kdv,tabor 950 dolar+kdv...en ucuzu 1700 tl gibi....

diger çin mallarına da güvenmiyorum....

en iyisi milli piyango biletini fazla alayım da..belki birşeyler çıkar :D :D :D ;D ;D ;D

İsmail bey,sizin istediğiiniz tampon modeli benimkine benziyor,resmini ekliyorum.Eğer beğenirseniz,bu da Ahmet usta imalatı.Kendisi ile görüşe bilirsiniz.

[attachment=1]

DSC_1399.jpg

fissek' Alıntı:
İsmail bey,sizin istediğiiniz tampon modeli benimkine benziyor,resmini ekliyorum.Eğer beğenirseniz,bu da Ahmet usta imalatı.Kendisi ile görüşe bilirsiniz.

[attachment=1]

Recep bey,

inşallah senin de begenip aracına uygulattıgın tamponu yaptıracagım..
ama aynı anda da vinci almam lazım..ocak ayında yapmayı planlıyorum..

günaydın....tamponu erteleyin ama Warn'dan başka vinç almayın, sonra üzülürsünüz.ben iki marka lkullandım, üçüncüsünü de gördüm...seçtiğim model Warn Xd 9000...resimlerini koyduğunuz çelik tamponlara ve şu haliyle bizim mevcut tampon içine sığıyor...yanlız tamponun bu haliyle kullanmak isterseniz, sentetik halat şart, kumanda etmesi ve sarma problemleri yaşatmıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri